עבור לתוכן

בעיה עם מכשיר הסלולר שלי...מה כדאי לעשות?

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה

לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים

כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים

יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח"

ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6

מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר זה כנראה פאק בכל המכשירים מהסוג הזה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו מכשיר כזה

מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות כי נמאס לי כל פעם לסוע לאורנג' ואין לי למה להגיד להם להביא לי מכשיר כזה חדש כי הם החליפו לי אותו פעם אחת ועדיין אותה בעיה

אני יכול לדרוש מהם להחליף לי אותו לדגם אחר שאין בו בעיות?

כי לחבר שלי החליפו את ה6280 ל6288 בלי כסף בגלל שהיו לו בעיות

תודה מראש ומצטער על המגילה

פורסם

חשבת שפשוט השיחה מתנתקת בגלל שאין קליטה? אופס כבר ענית לעצמך...

פורסם

הוא אומר שהוא לא מצליח להיכנס לספר טלפונים כאשר אין קליטה.. וזה לא צריך להיות קשור.

תנסה להכניס את הסים שלך לטלפון אחר, ולראות אם עדיין יש את אותה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שהשיחה מתנתקת כי יש...

אבל זה קורה במקומות שיש קליטה מלאה

הליטה נעלמת לכמה שניות ועולה חזרה לקליטה מלאה אז הבנתי למה מתנתקת השיחה אבל למה יורדת הקליטה?

והכסנתי את הסים לטלפון שקיבלתי מאורנג' לשעה וזה לא קרה אני ינסה לשים יום שלם בטלפון אחר ולראות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים