עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול רציני

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שלושה כרטיסים

1. M-AUDIO AUDIOPHILE 192

2. E-MU 1212M

3. ESI JULI@

על מה תמליצו לי מבין שלושתם? המלצות אחרות יתקבלו בברכה

השימוש העיקרי הוא למוזיקה

פורסם

שלושתם מצוינים. ה-EMU (לפחות על הנייר) הוא הכי טוב מבחינת ממירים, אך הדרייברים שלו הכי פחות יציבים.

Anatoli.

פורסם

שלושתם מצוינים. ה-EMU (לפחות על הנייר) הוא הכי טוב מבחינת ממירים, אך הדרייברים שלו הכי פחות יציבים.

Anatoli.

****דרייברים סיוטיים!!

פורסם
  • מחבר

מה הייתם לוקחים במקום ה-E-MU

זאת בעיה מכיוון ש-M-AUDIO עוד לא הוציאו דרייברים ל-VISTA

ואת ESI אני לא מכיר כלל

פורסם

אני אישית בחרתי בעבר ב-1212M והייתי עושה זאת שוב. נכון להיום אני עובד עם DAC שמחובר דיגיטלית למחשב. כרטיסי קול מתחלפים אצלי בקצב לא כל כך איטי, ויצא לי לעבוד עם לא מעט כרטיסים. ESI חברה מאוד טובה, אתה יכול ללכת עליהם בלב שלם. מצד שני, למרות הדרייברים המפגרים, ה-1212 הוא עדיין כרטיס מצוין.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי דוגמאות של DAC טובים

פורסם

באיזה מחיר? במחיר נמוך האפשרויות שלך דיי מוגבלות. אני למשל משתמש ב-Zhaolu 2.5A שהוא מכשיר דיי זול (אבל תוסיף לזה משלוח שעולה דיי הרבה ומכס כנראה שתצטרך לשלם) אבל הוא מכשיר מצוין. בטח שברמת המחיר שלו.

Anatoli.

פורסם

אני ממליץ על ה 1212.אני קניתי בעיקר למוזיקה.אחרי השוואה עם הכרטיס המובנה שלי הוא בהחלט רמה אחרת לגמרי.

בהקשר לעניין הדרייברים...אצלי ההתקנה הלכה חלק וגם שרציתי לעדכן התוכנה עשתה בדיקה ואמרה לי שיש לי את הגרסה הכי חדשה.(מה שהיה עם הכרטיס בקופסא

שלו).

פורסם

ממליץ בכל פה על ה-1212 ,הגרסאות החדשות של הדרייברים לא עושות בעיות.

דרך אגב - החברה ממליצה להתקין את הדרייברים מיד אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס מחדש - ואז באמת אין שום בעיות.(מניסיון אישי)

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על Auzen X-Meridian 7.1 האם הוא יכול להתחרות ב-E-MU 1212M

פורסם

מבחינת סאונד, לא.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי האם לדעתך השימוש בכרטיס קול פשוט בעל יציאה דיגיטאלית מחובר ל-DAC כלשהו טוב יותר מ-E-MU 1212M

פורסם
  • מחבר

אנטולי האם לדעתך השימוש בכרטיס קול פשוט בעל יציאה דיגיטאלית מחובר ל-DAC כלשהו טוב יותר מ-E-MU 1212M

פורסם

תלוי איזה DAC.

לי יש Zhaolu 2.5A שמחובר בדיגיטלי למחשב. וכרגע יש לי גם EMU 1212M ועוד כרטיס (לא פחות טוב, אך תצטרך לחכות לביקורת עליו בשביל לדעת איזה :)) במחשב שלי. אתמול בדיוק עשיתי השוואות סאונד. ה-1212M יותר טוב בכמה דברים מה-Zhaolu ופחות טוב בכמה דברים (בעיקר פחות טוב). היום החלפתי את ה-OPA של היציאה של ה-Zhaolu (סך הכל 5 דקות של התעסקות עם מברג) וזה נשמע עכשיו כבר משמעותית יותר טוב. וזה עוד עם שבבים יחסית פשוטים שקיבלתי חינם. היום כבר הזמנתי שלישיית L4562NA שהתרשמתי מהם לטובה בפעם האחרונה ששמעתי אותם, ואני מאמין שזה ישפר את הסאונד עוד יותר. מעבר לזה, יש המון מודים לדגם הספציפי הזה של ה-DAC, וסביר להניח שחלק לא קטן מהם בסופו של דבר אני אעשה :)

בכל מקרה, לדעתי, כן, כדאי לשים DAC חיצוני מאשר 1212M (שיש לו דרייברים לא משהו בכלל).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ישנה בעיה והיא שאני לא מוצא שום DAC ואלא שאני כבר מוצא יקרים מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים