עבור לתוכן

בעיות עם טראקרים או Utorrent

Featured Replies

פורסם

מלפני יומיים רוב הטורנטים שאני נותן להעלות הפכו לאדומים, אני לא ידוע מה לעשות עם זה... כלום לא עוזר....

אני משתמש קבוע של הטראקר bitsoup, בטראקר אחר זה לא עושה בעיות.

צירפתי תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

המממממממממממ הממממממממממ כדאי לך לערוך את התמונה כי רואים את ה passkey שלך ויכולים להוריד טורנטים על חשבונך :kopfpatsch:

ובקשר לבעיה - כנראה זאת בעיה מסויימת בטראקר ולא אצלך.. תנסה לבדוק בהכרזות או בפורומים של הטראקר

פורסם
  • מחבר

אופס ;D תודה, ערכתי... :-*

ובקשר לטראקר, אני לא מוצא שום הכרזה... לא רשום על זה כלום. :kopfpatsch:[br]פורסם בתאריך: 25 יולי 2007, 20:57:19

עכשיו ראיתי שהטורנטים שיש לי מטראקר אחר גם נהיו אדומים, יש מצב שזה בגלל התוכנה?? מה יכול לגרום לזה?

כמו כן, שמתי לב שהאתר של הטראקר bitsoup זוחל עכשיו בצורה שלא מין העולם הזה....

פורסם

המון טראקרים נתנו באן לutorrent 1.7+ בגלל חשדות\שמועות שהתוכנה שולחת פרטים על המשתמש לIRAA וכאלה ... תחליף ל1.6 , או לקליינט אחר .

לא משנה, עכשיו שמתי לב שאתה עם 1.6.1 :-X

זאת כנראה בעייה באתר\טראקר ...

פורסם
  • מחבר

טוב, מצאתי תרד שמדבר על הבעיה, אפילו על 2 הבעיות, הטורנטים והאיטיות של האתר, כנראה שאני לא לבד אחרי הכל. :jump:

עכשיו צריך לראות למה זה התחיל לקרות בטראקר השני. :bash:

פורסם

משום מה כל הטורנטים/רובם הופכים לאדומים בשעות הערב (מ7 עד חצות בערך) א"כ הם חוזרים לתפקד, זה קורה לי כבר קרוב לשבועיים בכל יום. ממש מוזר :-\

פורסם

לי הם ירוקים 24/7 (למרות שלפעמים נופל איזה טראקר ורק שלו אדומים)

פורסם
  • מחבר

משום מה כל הטורנטים/רובם הופכים לאדומים בשעות הערב (מ7 עד חצות בערך) א"כ הם חוזרים לתפקד, זה קורה לי כבר קרוב לשבועיים בכל יום. ממש מוזר :-\

לא מכיר את התופעה...

לי הם ירוקים 24/7 (למרות שלפעמים נופל איזה טראקר ורק שלו אדומים)

זה מצבי לרוב, השתנה לפני יומיים

פורסם

אצלי כולם אדומים כבר יותר משעתיים :'(

אגב, אתם מורידים מאתרים פרטיים או חופשיים? למה עכשיו ניסיתי להוריד משו מחופשי וזה פעל בסדר...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה שהת'ראד הבא יהיה רלוונטי עבורך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257472.0

לא, לא רלוונטי, אני מנוי בבזק בין לאומי

מה זה אומר שזה אדום בעצם? שהרטיאו לא מתעדכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים