פורסם 2007 ביולי 2618 שנים זאת לא סדרה (עדיין לא בכל מקרה ..) אבל אני ממליץ בחום על הפיילוט של The Sarah Connor Chronicles (הסדרה ע"פ סרטי שליחות קטלנית) פיילוט אדיר, מקווה שהסדרה תצא לפועל ומהר... עשית לי את היום עם החדשה הזאת T2 זה הסרט האהוב עלי בכל הזמנים
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים prison break-נמלטים 2 עונות מותחות ויפות alias-זהות בדויה 5 עונות מפנקות friends -חברים 10 עונות חובה ! joey-המשך לחברים בערך בעל 2 עונות נחמדות... זה הטופ אם תשאלו אותי
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים עשית לי את היום עם החדשה הזאת T2 זה הסרט האהוב עלי בכל הזמנים T2 זה הסרט שראיתי הכי הרבה פעמים בחיים .. ראיתי אותו בכל מצב אפשרי, בקולנוע, בוידאו, בטלוויזיה, אחר כך בDVD ... הוא בהחלט נמצא אצלי בעשירייה הראשונה. (T3 אגב הוא סרט רע רע רע , אני מעדיף להתעלם ממנו , ומה שמאוד אהבתי בסדרה הזאת הוא שהיא עושה את אותו הדבר, היא המשך לT2 , אין זכר ל3 ) יאללה תראה את הפיילוט ותחווה את דעתך...
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אני מכור לסמוולוויל,גואי,ויריחופשוט הסדרות בה הידיעה.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מעמקים אחלה סידרה אבל אני לא ממליץ לך לראות כי אין עונה שניה וזה מעצבן תחת...אני עדיין במטח מה קרה
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אם אתה מחפש סידרה טובה ולא אכפת לך ללכת על משהו "ישן" [שנתיים אחורה אם אני לא טועה] אז לך על פארסקייפ.אחת הסדרות הטובות שראיתי. ארבע עונות + מיני-סידרה [2 פרקים של שעה וחצי אם אני לא טועה].מה גם שהסידרה כבר נסתיימה ככה שלא תשאר במתח מעצבן לחכות לעוד עונות.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים HOW I MET YOUR MOTHERאו "איך פגשתי את אמא" בעברית.איך אף אחד לא הזכיר את זה? X:
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים גיבורים ראיתי זה נחמד לא יותר..זה דמיוני מדי בורן נוטיס זה מאוד חביב יריחו התחלתי לראות עכשיו וזה אחלה למרות שזה נראה קצת טיפה הפקה ענתיקה..ולא מפוצצת כמו פריזוןואל תתיחס למי שכתב סיינפלד חחח סדרה מצחיקה כמה שהיא גרועהאי אפשר להשוות אותה לחבריםאיך שג'רי משחק זה פשוט צחוק מעבודה
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מי שאומר שחברים יותר טוב מסיינפלד הוא אדם עצוב וחסר חוש הומור רמת ההומור של סיינפלד כ"כ הרבה יותר גבוהה מבחברים...
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר אבל אני לא חמפש קומדיה !!! אני רוצה מתח\מד"ב ! כמו גיבורים\פלישה...וחברים יותר מצחיק מסיינפלד..
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מי שאומר שחברים יותר טוב מסיינפלד הוא אדם עצוב וחסר חוש הומור רמת ההומור של סיינפלד כ"כ הרבה יותר גבוהה מבחברים... מחזק X10. סדרות שלא הוזכרו: Eureka ו- Dexter.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.