פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אבודים בעונה השלישית נהיה כבר מוזר משעמם ו....... גובל באידיוטי.Prison brake אותי אישית ביאסהThe Entourage מצוינתהסופרנוס ארוכה אבל שווה לעקובJericho ממוצעת פלוס, לא הייתי קורא לה אחת האיכותיות בעולםהבורר- הפתעה לטובה, הסדרה הישראלית הראשונה כבר כמה שנים שבעצם שווה משהו.אני גם ממליץ על House
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים באמת? יריחו איכותית?זו סדרה נחמדה, הבעיה שלה היא השחקנים. לא מצאתי שחקן אחד טוב שם (שלא לדבר על השחקן הראשי). הפסקתי לראות אותהכמה פרקים לפני סוף העונה הראשונה.קומדיה- Scrubs. סטייל חברים, מצחיקה נורא.דרמה- House. דרמה קומית, זו סידרה פשוט טובה.אירוקיה - Eureka- סדרה מאד חמודה, נכנסת לעונה השנייה שלה.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אני ממליץ על CSI, CSI: NY וCSI: Miami.אלו שלוש סדרות מקבילות ברמה גבוהה מאוד.והאוס באמת סדרה מצויינת.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אני לא ממש יכול להמליץ אבל אני יכול להגיד לך איזה סדרות אני רואה תקרא סיקור עליה ותבחר jericho 24 prison break lost heroes the sopranos סדרות מצוינות, אלה סדרות שאני רואה\ראיתי
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר שכחתי להגיד שראיתי כבר נמלטים... גם את העונה השנייה...אז מי יותר טוב The Entourage או Jericho ? זה מד"ב ?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אלו שתי סדרות שונות לחלוטין אחת מן השניהג'ריקו זה יותר מתח וEntourage זה פאן קומי.ג'ריקו זה לא בדיוק מד''ב.עוד:פאמילי גאי, רומא (שתי עונות אורגזמיות, מדהימות, מטורפות), הטודורס (אחותה הקטנה והפחות מטופחת של רומא, סגרו עונה לפני חודש, נחמד +)
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים Carnivalle - סיפורו של קרקס נודד המסתיר בתוכו מאבק בין שני כוחות על טבעיים (2 עונות). :clown: Oz - כל הדברים הרעים שיכולים לקרות לך בכלא טלוויזיוני (6 עונות). Weeds - עקרת בית אמריקאית שמחליטה למכור קצת עשב בצ'חונה (2 עונות, בינתיים). Homicide: Life on the street - סדרת המשטרה הטובה ביותר שנוצרה אי פעם, מחלק הרצח בבלטימור (6 עונות וסרט). :cwm10: הייתי מוסיף גם The Wire (הסמוייה בישראלית ???) - הרחבה אידאולוגית של רצח מאדום לשחור (Homocide), אותו כותב + חלק מהשחקנים, שמנסה לספר את סיפור הפשע ברחובות מזווית כוללת (כל השכבות), המשחק קצת פחות משכנע (מסידרת האב) אבל הסכום עולה על חלקיו, מרתק ומומלץ (4 עונות וחמישית בדרך). :2gunsfiring:
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אני יודע שזה קצת ישן אבל SLIDERS היא סדרה ענקית(ראיתי לא מזמן את העונה הראשונה מהתחלה)סדרה גאונית ומהפכנית,מומלץ
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים יש משהו מד"ב ?אבל שיראו נורמלי, לא כמו סרט משנות ה 70...stargate sg-1 מד"ב בהחלט נחמד מאוד וממש לא נראה כמו משהו מיושן
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים הנה מה שאני רואה, כולן מעולות!!: prison break entourage 24 the-4400 heroes lost south park jericho וגם alias שנגמרה ממזמן אבל אם לא ראית מומלץ בחום!. הלואי שהיה לי מה לראות, הסדרות האלו יעסיקו אותך לפחות לחצי שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.