עבור לתוכן

התייעצות בנוגע להתקנת ויסטה

Featured Replies

פורסם

היי.

אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64)

אז ככה:

א. מה ההבדל באמת בין שניהם?

ב. מה יותר טוב?

ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64?

בתודה!

נ.ב.

תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:

untitledze5.jpg

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

זה תלוי כמה זיכרון יש לך על המחשב, בכדי לתת לך תשובה. בכל מקרה הייתי ממליץ לך על 32 ביט...

פורסם

א. 64 יכול לעבוד עם יותר זיכרון.

ב.64, אבל יתכן שמבחינת אבטחה עדיף בינתיים 32.

אני לא מבין איפה ראית שיש לך ויסטה 64 ביט, ממה שרואים בCPU Z זה שהמעבד עובד ב64 ביט לא הOS.

אם יש לך מערכת הפעלה שעובדת ב32 ביט כך גם המעבד שלך יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בויסטה של 64 ביט!

אני כרגע עם מעארכת של 32 ביט אבל התוכנה הזאת מראה לי שהמחשב שלי הוא בכלל 64 BIT אז אני צריך להתקין גרסה של 64 BIT, לא?

פורסם

אם יש לך מערכת הפעלה שעובדת ב32 ביט כך גם המעבד שלך יעבוד.

אתה לא צריך. אבל אם תרצה לנצל את המעבד יותר תצטרך מ"ה 64 ביט, עד כמה שזכור לי כעת לא מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

אה סבבה נשמע טוב. ואם לא ויסטה אז XP של 64 ירוץ טוב?

פורסם

כן אבל תקח בחשבון שב 64 ביט יש פחות תמיכה בדרייברים, בתוכנות. ועוד. כבר קראתי על בעיות שנוצרו עם ה 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

אוף אוף אוף...

מצטער שאני מתעצבן אבל בלבלתם אותי כבר... זה אומר ככה וזה אומר ככה.

זה מצב נוכחי:

מערכת INTEL PENTIUM D 956 ליבה כפולה 2.8 שזה מעבד של X64 (שאין לי עדיין מושג מה זה בכלל)

הארד דיסק 250

כרטיס מסך GEFORCE 7300 GS

זיכרון 1024 RAM

שורה תחתונה במילה אחת בקשה:

איזה מערכת אני צריך להתקין מבין השניים - לא איזה אתם ממליצים או חושבים שיהיה יותר טוב או שיהיה חסר דרייברים - איזה מערכת אני צריך - Windows Xp x64 או Windows Vista x32?

פורסם
1. כל המעבדים היום מסוגלים לעבוד גם ב 32 ביט וגם ב 64 ביט.

2. אם אתה רוצה לעבוד ב 64 ביט, אתה צריך מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט. כמובן שתצטרך דרייברים שמתאימים ל 64 ביט, וכנראה גם תוכנות שיודעות לנצל שימוש ב 64 ביט.

3. אם תתקין מערכת הפעלה של 32 ביט על מעבד שתומך ב 64 ביט, היא תעבוד בלי שום בעיה.

4. ה 64 ביט הזה סה"כ אומר שאפשר להעביר פי 64 ביטים של נתונים בתוך המעבד עצמו, כך שאם יש צורך בהעברת נתון הגדול מ 32 ביט (וקטן מ 64 ביט), אז חסכת מחזור שעון. בנוסף, ה 64 ביט אומר שאתה יכול לגשת לעד 64^2 כתובות בזיכרון, שזה אומר שהזיכרון הנתמך הוא בערך 1.8E19 בתים (ב 32 ביט, אתה יכול לגשת לעד 32^2 כתובות, כלומר עד 4GB "בלבד").

5. תוכנות שעובדות ב 32 ביט אמורות לעבוד על מערכת הפעלה של 64 ביט, אבל זה לא עובד להיפך - תוכנות של 64 ביט לא יעבדו על מערכת הפעלה של 32 ביט.

ציטוט של SMALUL מומחה למעבדים.

ועוד קישור:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257633.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים