עבור לתוכן

מעונין בעצות ל-שידרוג המערכת למכונת משחקים.

Featured Replies

פורסם

ברצוני לשדרג את המחשב הבא :

מעבד PIII 667mHz

לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz

כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D

זיכרון 128mB

דיסק קשיח 20gB

מסך MAG 786FD

מארז נראה לי ש-MIDI TOWER

ספק נראה לי 300W

זהו בערך...

***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-***

**עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף).

***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ?

****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ?

**האם לדעתכם יש אפשרות בכלל למכור גרוטאה כזאת למישהו ?

** תודה רבה לכל העוזרים...

***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-***

באמת תודה לכולכם, דרך אגב אחלה אתר.

אהבתי במיוחד את חלק המאמרים, יש כמה מאמרים רציניים וברמה גבוהה.

פורסם

גרוטאה כזו די קשה למכור אבל ככה...

אם אתה רוצה רק לשדרג, אז מסך אם אני לא טועה אתה בכלל לא צריך. דיסק של יותר מ40 ג'יגה אתה גם לא צריך כי כבר יש לך 20 עכשיו לא אמרת אם אתה רוצה מחשב קומפלקט או שאולי רק "שילוש" וכרטיס מסך וגם לא ציינת תקציב או אם אתה מתכנן אוברקלוק או לא

CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! [ ¤ 419.92 ] 1

Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0,SCR) [ ¤ 601.12 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 320.5 ] 2

Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 527.52 ] 1

Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1374.24 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 259.92 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW [ ¤ 357.64 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 339.04 ] 1

סה"כ 4676

אז ככה, הרכבתי לך מחשב בלי לדעת שומדבר על מה אתה רוצה...לכן שיערתי שאתה רוצה מחשב שיהיה יותר מכונת משחקים מאשר מחשב לאוברקלוק

פורסם

הוא רוצה לשדרג את המחשב, שאול, ולא לקנות חדש. בכל אופן הייתי ממליץ להחליף את השילוש הקדוש ואת כ.המסך. זה נשמע כאילו זה הכל, אבל חסרים כמה דברים. לא תהיה ממש בעיה למכור את המחשב, יש אנשים המחפשים את הדברים הללו. אבל לא, אני לא מהם. (=

פורסם

הוא רוצה לשדרג את המחשב, שאול, ולא לקנות חדש. בכל אופן הייתי ממליץ להחליף את השילוש הקדוש ואת כ.המסך. זה נשמע כאילו זה הכל, אבל חסרים כמה דברים. לא תהיה ממש בעיה למכור את המחשב, יש אנשים המחפשים את הדברים הללו. אבל לא, אני לא מהם. (=

אז אתה יודע מה, תוריד את המארז והכונים למיניהם, הארד דיסק הוא בכל זאת צריך וכל מה שנשאר אז זה הארד דיסק, לוח אם, מעבד וכ.מסך...המחיר אמור להיות בערך...3500 שקל

פורסם

עזוב דיסק-קשיח. עם 20ג'יגה הוא עוד יכול להסתדר, כי אנחנו מנסים לחסוף פה. ושכחתי זכרונות. הוא יכול לקחת 8K9AI ב450שקל, AXP1700 ב400- סטיק 256MB טוב ב400שקלים ולגבי כרטיס מסך, או R9700P או 9500P. זה יעלה 2450ש"ח/3250ש"ח (תלוי באיזה כרטיס מסך יבחר, מה שתלוי בכמה שהוא משחק ובאיזה סוג של משחקים..).

פורסם
  • מחבר

++ קודם כל תודה רבה על כל התגובות ועל הענין שגיליתם.

++ בקשר לכותרת אני אשנה אותה.

++ בקשר להודעה עצמה :

+ אינני מתעקש על שידרוג (במילה שדרוג התכוונתי לשידרוג המצב הקיים)

לא משנה לי אם לבצע שדרוג

או אם למכור את המחשב הקיים ולקנות חדש.

+השאלה היא האם ניתן למכור את המשחב הנ"ל.

+עוד שאלה היא מה יהיה יותר "כלכלי", שידרוג, או קניית מחשב חדש.

++ עוד שאלה שמעניינת אותי היא במדיה ואני קונה מערכת לא הכי מתקדמת שקיימת היום בשוק, כמה זמן היא תישאר "טובה" כלומר מתי היא תתחיל לקרטע.

פשוט כאשר קניתי את המערכת הזאת לפני מספר שנים מועטות, הייתה זו המערכת המתקדמת שהייתה לחנות (אקסלנט) להציע לי, המכור באותה הזדמנות אף שיבח על הבחירה ואמר שזה הVOODOO 5 5500 הראשון בישראל...ומאז...מאז ההיסטוריה ידועה לכולם...3DFX התפרקה לאחר זמן מועט...ואני שנארתי עם מערכת שלא שווה הרבה...

אני רוצה להודות לכם שנית על העזרה. תודה.

פורסם

כמה זמן? אי-אפשר לדעת, יותר משנה, אני משער. עדיף לך למכור את ה'שילוש הקדוש'+ כ.מסך ולקנות חלקים חדשים. הייתי משער שאם תמכור את כל המערכת תרויח 200שקלים. מה תעשה איתם? אם תרכוש מערכת ב2000שקלים, תוכל לשכוח משאמרתי שהמערכת תשאר לצידך עוד שנה. אבל עדיין יש מצב.

אני בכל אופן המלצתי לפי דעתי, ואני דיי בטוח שהרוב יסכים איתי. עזוב את כל השאלות. השאלה היא- מהו התקציב שלך?

פורסם

תיראה, ממש לא כדאי לך למכור את המחשב שלך, גם אם תמכור את כולו תרוויח בערך 500 שקל לא יותר.

תמיד טוב שיש מחשב נוסף בבית, סתם שיהיה, עכשיו, <b>מה התקציב שלך? </b>

פורסם

בעיקרון אתה צודק, זה בדיוק מה שאני אמרתי, אבל 500? טוב שלא הגזמת..

פורסם
  • מחבר

אתם ממליצים לי להחליף רק את "השילוש הקדוש".

מה בדבר זיכרון ?

האם ניתן להחליף אך ורק את "הזוג הלא הקדוש", כרטיס מסך ומעבד ?

כמה אני יוכל לקבל אם אני ימכור את המעבד והכרטיס מסך שלי ? 50 שקל ?

חשבתי, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך ולהחליף את כל הגרוטאה עוד שנה. בדור הבא.

מה אתם אומרים ? חשבתי על readon 9500 PRO, ועל ATHLON 2200+...

פורסם

שילוש קדוש = מעבד+זיכרונות+לוח אם.

עכשיו, כאשר אתה מחליף מעבד/זיכרונות/לוח אם, אתה צריך גם להחליף את השניים האחרים.

איזה מחשב יש לך כרגע? ( בדיוק )

ומה התצקיב שלך לשידרוג?

פורסם

אני מניח שהתקציב שלך הוא על איזור ה1800שקלים ומטה, אם שקלת את הR9500P ואת הAXP2200+.

סטיק זיכרון 256MB של Winbond במהירות 333Mhz יעלה 370שקל~.

לוח מבוסס KT400 של איפוקס, 8K9AI. יעלה 400שקל~.

מעבד Athlon XP 1700+ ב0.13מיקרון יעלה 400שקל~.

1170שקלים עלה השילוש הקדוש, ובאשר לכרטיס מסך. אין על הR9000P בתקציב של 600שקל. כל שאני יכול לומר זה -תתחדש.

פורסם
  • מחבר

בהחלט נחמד אך התקציב גבוה יותר,

במקום ה R9000P, אקח את ה R9500P.

במקום ה Athlon XP 1700 אקח את ה Athlon XP 2200.

את הסטיק זיכרון שהצעתי לי אקח.

מה בקשר ללוח אם ? האם הלוח אם המוצא הוא טוב ? האם ניתן לוותר על לוח האם ולהוסיף עוד זכרונות ?

תודה על התשובות !

פורסם

אל תשגע אותי. מהו התקציב שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים