פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים מה ההבדלים בין מארז מידי למיני? מה היתרונות שיתן לי מארז מידי ?עריכה: כותרת
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים לפי מה שאני יודע במארז מיני יש שני מקומות לסי די רום ובמידי יש שלושה....והגודל... המידי קצת יותר גדול מהמיני מן הסתםמיני - קטן מידי -מדיום.ומידי לא יתן לך יתרון ולא כלוםשניהם קטנים נורא ומידי הפך לסטנדרט...הצעה שלי תקנה MIDI TOWER... הוא גדול בהרבה מהמידי הרגיל ולא יקר במיוחד... קח משהו של COMPUCASE
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים Mini Tower הם מארזים מאוד קטנים שבדרך כלל הלוחות אם היחידים שנכנסים אליהם הם Micro Atx שהם יותר קטנים מהלוחות אםהרגילים, ולא ממש מומלץ לקנות את המארזים האלו בגלל שהם מאוד זולים מה שאומר שהם גם פשוטים והחום שמצטבר שם הוא נורא,ואין לו אפשרויות הרחבה טובות.Midi-Tower - אפילו שקוראים לכל מארז ה-Midi Tower בשם הזה הם לא תמיד אותו הגודל,לדוגמא, המארז Task TK3003 הוא מארז Midi Tower אבל מבחינת גודל הוא יותר קטן מה-Enermax FS710Bוגם ה-Enermax הוא Midi-Tower, ככה שלא להאמין לכל דבר שרושמים, תחבר את המארז לא לפי הסוג אלא לפימה שאתה חושב.
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים Compucase 6A19 + HEC 300W POWER SUPPLY, הוא מארז מידי לא ברמה של ה-Enermax אבל הוא עדיין שומר עלרמה טובה, הוא דיי זול {100ש"ח יותר מהפשוטים} והוא מגיע עם ספק כוח מצויין וחזק, הוא עולה 315ש"ח, תהנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.