פורסם 2007 ביולי 2418 שנים שלום. חבר שלי קיבל מהעבודה שלו לבחור את אחד מהפלאפונים שתראו מיד בקובץ. אני צריך שתגידו לי איזה הכי מומלץ, הכי מוצלח הכי טוב. תסתכלו בקובץ ותגידו לי מה הכי כדאי. תודה רבה זה הקישור להורדת הקובץ : http://www.divshare.com/download/1360552-ab0תודה רבה !
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים אם הוא רוצה מצלמה, שילך על הK800אם הוא רוצה ממשק חכם ונוח, שילך על הE65יש את הN73 שמשלב את שניהם אבל לא בצורה הטובה ביותר
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים המצלמה שלו פחות טובה מהK800והממשק שלו פחות יציב ויותר איטי מהE65אבל אם אתה לא מחפש שלמות, ולא מפריע לו להסתובב עם בלטה... זה יכול להיות לו אחלה מכשיר
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר הבנתי אותך. שמע אני יודע שכל אחד יעדיף משהו אחר בגלל שלכל אחד העדפות אחרות (חלק מעדיפים מצלמה טובה, חלק ממשק וכו') אבל בוא נשאל ככה : לאיזה פלאפון היית נותן ציון הכי גבוה בכללי ? מה נראה לך הכי טוב ? תודה שוב
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הבנתי אותך. שמע אני יודע שכל אחד יעדיף משהו אחר בגלל שלכל אחד העדפות אחרות (חלק מעדיפים מצלמה טובה, חלק ממשק וכו') אבל בוא נשאל ככה : לאיזה פלאפון היית נותן ציון הכי גבוה בכללי ? מה נראה לך הכי טוב ? תודה שובk800i
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר תודה רבה לכם אנשים!עזרתם לי מאוד. הוא בסוף לוקח את ה K800i ואיתו הוא מקבל כרטיס של 1GB MEMORY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.