עבור לתוכן

הבדל משמעותי בביצועים בין AMD 5600 וE6750 ושאלה נוספת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600.

היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים.

האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל?

האם ההבדל שווה 300 שקל?

והשאלה הנוספת

מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8

זה נכון?

תודה

פורסם

pentium D זה 2 מעבדי פנטיום 4

AMD X2 זאת סדרה אחרת מתוצרת AMD שלא קשורה לאינטל בכלל(שבכל מקרה עדיפה על ה PENTIUM D)

וכן יש הבדל משמעותי בין ה 5600 ל E6750, הבדל אפילו מורגש במשחקים כמו שאמרת ואולי גם ב HD ותוכנות קידוד |(צריך לבדוק בנצ'מארקים)

יש אפילו הבדל בין ה 5600 ל E6600 ככה שברור שה E6750 שאוכל גם את ה E6600 יהיה חזק יותר מ 5600

פורסם
  • מחבר

עם ההבדלים באמת כ"כ גדולים מתי אני יתחיל להצטער על זה שלא קניתי את הE6750?

כי בנתיים הכל עובד לי מהר וחלק.

האם עוד 2 ג'יגה זיכרון יסדרו את ההבדל הזה?

פורסם

בהחלט ,יש פער משמעותי מאוד בין הE6750 לX2 5600.

פורסם
  • מחבר

ועם אני מוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון זה ישפיע?

פורסם

דבר ראשון אתה תהיה אז חייב מערכת שתומכת ב4GB זיכרון פנימי כמו VISTA וגם אז זה לא ממש ישפיע.

פורסם

גם XP PRO תומך בעד 4GB.

פורסם

כי בנתיים הכל עובד לי מהר וחלק.

אם הכל עובד לך מהר וחלק אז מה זה רלוונטי? כשיתחיל לעשות לך בעיות תתחיל לחשוב על שדרוג. עד אז אני מניח שיהיו מעבדים הרבה יותר טובים מ 6750.

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה גם שככה בעוד שנתיים שלוש אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים איזה משהו חזק בטח יהיה איזה 20 ליבות כבר..... [סתם הגזמה או שלא?]

אבל עדיין זאת תיהיה השקעה של בסביבות ה1-2K וזה חבל כי עם הייתי מחכה ההבדל היה רק 200 שקל בערך

פורסם

בעוד שנתיים -שלוש תצפה ל8-16 ליבות.

פורסם
  • מחבר

אז זה לא נורא שלקחתי את הAMD ולא את האינטל? :)

פורסם

לא כ"כ נורא...אם היה לך את הכסף להשקיע באינטל אז באמת קצת חבל..

אבל לא נורא, כשיצאו המעבדים החדשים של AMD תוכל לשדרג בלי בעיה....(והם אמורים להיות יותר חזקים מאינטל..)

פורסם

מעבד 5600 הוא מעבד מצויין ואתה סתם פתחת תרד כי משעמם לך .

הכול עניין של תקציב וכסף ואין סוף לאיכויות .

אנשים משחקים משחקים עם אתלונים ישנים ו AGP והם מרוצים עד הגג ואתה בוכה על מעבד 5600 ??

עבדתי עם מעבדים 3600/3800/4000 כפולי ליבה והם היו יותר מדי גם במשחקים מעל ומעבר .

אז 5600 ? תנוח ילד .

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך את האמת? באמת משעמם לי אבל לא פתחתי את האשכול בגלל זה אלא סתם מתוך התעניינות. חוץ מזה אני חייב להודות יש לך כינוי מקורי (אבל מוזר) ובקשר למעבדים החדשים של AMD אני לא בטוח שהלוח יתמוך, אפשר עליו קצת מידע?

פורסם

אני יגיד לך את האמת? באמת משעמם לי :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים