עבור לתוכן

בעייה עם האדר דיסק

Featured Replies

פורסם

אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי..

לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: .

הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY

יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי.

היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס.

ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d: is not foramatted ,do you want to format it now?"

בקיצור אין לי גישה,ואני פשוט לא יכול לאבד את כל השירים שלי פשוט לא יכול!!!

מבקש איזושהי עזרה,למה עם ההארד דיסק הקודם זה עבד ופתאום עכשיו לא?!?!

מצפה לעצות....

פורסם

איזה ווינדוס התקנת ?

יכול להיות שהוא לא תומך ב NTFS של ה איכסה פי

פורסם

איזה ווינדוס התקנת ?

יכול להיות שהוא לא תומך ב NTFS של ה איכסה פי

לא יכול להיות מה שלא יכול לתמוך ב NTFS זה דווקא WIN98 וכל הגרסאות הישנות וזה דווקא אמור לקרוא יפה מאוד ...

תנסה לחבר את ההארדיסק הישן כ PRIMARY ואם מותקן עליו ווינדוז מה טוב ואם לא פשוט תתקין עליו ווינדוז...

אם גם זה לא עובד נראה לי שנדפק לך משהו בכל הפרוצדורה ותקווה שיש לך גיבויים לשירים איפשהו :nono: :saint:

פורסם

הוא לא ציין איזה ווינדוס הוא התקין !

פורסם
  • מחבר

התקנתי אקס פי פרו

זה מבקש לפרמט את ההארד דיסק ואני פשוט לא יכול!!

פורסם

המממ, והיה לך XP פרו לפני ?

גם לי הייתה בעייה דומה עם WIN 2000 ופירמטתי מחדש, מעצבן הא ?

היה לך NTFS על הדיסק ? תנסה לחפש האינטרנט תוכנות לשחיזור או לקרוא NTFS (אם זה מה היה).

פורסם

עוד דבר,

קליק ימני על my computer ו MANAGEMNT.

תיכנס לדיסק מנג'נמט ותנסה ל'הפעיל' את הדיסק, לא לפרמט

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מה שהצעתם...

לא עזר בינתיים...

פורסם

אותה בעיה מוכרת עם הדיסקים הקשיחים של IBM... בחלק מהדגמים רק ה-boot sector מת ואז אפשר לשחזר כמעט את כל החומר... נסה תוכנות כמו R-studio\ GetDataBack\ File Scavenger לשחזור החומר שלך.

עצה שלי:

אחרי ששחזרת את החומר שלך והחלפת את הדיסק בדיסק חדש, אל תסמוך עליו עם החומר החשוב שלך...

פורסם
  • מחבר

זה לא הדיסק של IBM אלא של MAXTOR שכושה את הבעיה...

הIBM מת..

פורסם

הממ... טעות שלי :/

נסה בכל אופן את התוכנות שהמלצתי לך עליהן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אנסה..

פורסם

זה קרה לי גם...

חיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והוא זיהה לי את הפרטישן שהווינדוס טען שצריך לפרמט, הורדתי ממנו את כל המידע החשוב ואז פירמטתי ...

תוכנה מומלצת מאוד לשיחזור מידע היא Easy Recovery Pro. 6

בהצלחה..

יש גם אפשרות לעשות fdisk /mbr אבל זה לא יעבוד על NTFS ומסוכן לכן תשתמש בזה כמפלט אחרון..

פורסם
  • מחבר

אוקצור רק התכנה File Scavenger הצליחה לקרוא את כל הקבצים על הדיסק,הבעיה היחידה שזו גרסת טריאל כך שאפשר רק 30 מגה להציל =\

אם למישהו יש את הגרסא המלאה והוא מוכן למכור או איזה פתרון אחר שייצור איתי קשר בהקדם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ידידי :hi:

אתה לא היחיד גם לי יש בעייה כזו לי נעלם כונן E: ויש לי כל הגיבויים מHD הישן והחדש שלי גם MAXTOR 133/7200

ומערכת הפעלה XP PRO בכניסה בבפקודות דוס אני רואה את הכונן וקבצי דוס אבל בחלונות חסום ומקבל את אותה ההודעה

האם לאחר שהפעלת את התוכנה וראית הקבצים יכלת לגעתבהם ובצע העברה ????

אשמח להיות שוטף לנושא

ואתם חברים :saint: ??? בפורום שרואים המקרה ונתקלתם בבעיה והצלחתם לתקן לא ע"י פורמט תנו לנו את נסיונכם ותבורכו

תודה :bash:

ber

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים