עבור לתוכן

איזה לוח אם לבחור למערכת מבוססת AMD

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה יש כאן אתר מגניב

אני צריך עזרה בנוגע לבחירת לוח אם AM2 לכפול ליבה...אני בונה מחשב אמד נמוך תקציב יחסית שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה סולידי ואז בהמשך אשדרג לברצלונה שהוא 4 ליבות אמיתי עם עדכון לביוס...בכל אופן אני לא מתכנן אוברלוגינק רציני או יעודי רק שיפור ביצועים כאשר העדיפות תינתן ליציבות אני עוסק בתלת מימד וגרפיקה

ואין לי צורך בהרבה פיצרים והבנתי שכל סידרת הnforce שקולים בביצועים פחות או יותר וההבדלים נעוצים ביכולת אוברלוקינג ופיצרים ובכל זאת אשאל לדעתכם מה כדאי ומה עדיף?

nforce 550

nforce570 ultra

590 וכדומה

או שמה ללכת על אחת מערכות השבבים של ATI ה3200 crosfire או 690 ושאר ירקות

תודה מראש על העזרה

:)

פורסם

לגבי השידורג למעבדי הרצלונה וכו..שים לב שאומנם תוכל בעזרת עדכון ביוס לעבוד עם המעבדים הנ"ל..

אך אופציות כגון HT 3 ועוד שלל שיפורים במעבד לא ינוצלו על הלוח "הישן"...

כמו כן המחשב מיועד לשימוש כולל ? מה התקציב והמפרט הכללי ?

פורסם
  • מחבר

התקציב ללוח אם+מעבד+זכרון+כרטיס מסך הוא 4000 ש"ח

שאר התקציב הולך למסך ומארז ארדיסקים וכדומה

עכשיו לגבי מה שאמרת לגבי הברצלונה וam2 כנראה שקראתי איפשהו שאמרו שהבדלי הביצועים בין am2 ל am2+ יהיו 8-10 אחוז לטובת האחרון

אז אמרתי לעצמי שזה עדיין משתלם...הקטע שבגלל נאיביות שכחחתי לקחת בחשבון שזה עשוי להיות ממוצע כלומר יכול להיות שלישומי תלת ורנדור ההבדל יהיה 20-30 אחוז...ובישומים אחרים הבדלים זניחים וסך הכל 8-10 אחוז הבדל ביצועים משוקללים שבעצם לא נותנים תמונה מלאה...צודק...עכשיו צריך לחשוב מחדש על המפרט... ::)

פורסם

אלה ביצועים משוערים..אני לא מאמין שAMD אחרה כל הדחיות וכו..תוציא מעבד שטוב יותר מהדור הנוכחי "רק" ב8-10 אחוזים..

כמו כן אין לך מה לחשב יותר מדי שכן לוחות הAM2+ עדיין לא הגיעו לשוק..

מה השימושים העיקרים של המחשב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים