פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?!אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים!תמונות מחר...לילה טוב! :asthanos:עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!!אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים קודם כל זה כבלים לא קבליםולא סתם מחברים הרדיסק עם כבל IDE של 80 גידים וסידי עם כבל של 40 גידים80 גידים = יותר צפוף פי 2 חוטים
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים אין הרבה מה לעשות עם חוטי החשמל, כיוון שהחיבור שלהם חוסם אפשרות להכניס אותם לצינור. אתה יכול לנסות לעטוף אותם באיזולירבנד, אבל אני לא חושב שהתוצאה תהיה יפה.
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים אין הרבה מה לעשות עם חוטי החשמל, כיוון שהחיבור שלהם חוסם אפשרות להכניס אותם לצינור. אתה יכול לנסות לעטוף אותם באיזולירבנד, אבל אני לא חושב שהתוצאה תהיה יפה.אפשר לפרק את הפלאגים די בקלות...
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים מחבר תוכל לפרט מה זאת אומרת לפרק את הפלאגים?? אתה מתכוון לפתוח את המולקס או את הספק כי נראה לי עכשיו ממש קל לפתוח את המולקס באיזה קבלים ממולץ לצפות??
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים אניהגם עשיתי כבלים מעוגלים עם איזולינדר שחור ואז את הכבליםשל השחמל גם עטפתי באותו דבר זה יוצא יפה שהכל שחור
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים תוכל לפרט מה זאת אומרת לפרק את הפלאגים?? אתה מתכוון לפתוח את המולקס או את הספק כי נראה לי עכשיו ממש קל לפתוח את המולקס באיזה קבלים ממולץ לצפות?? אתה יכול לפרק את המולקס מהכבל (בלי לפתוח את הספק)פשוט צריך איזה כליחד ודקמחדירים אותו לתוך המולקס ומעקמים שם את 2 הרגליים שותפסים אותוככה צריך לעשות לכל 4 החוטים ואז המולקס פשוט יוצא ונשארים עם 4 פיניםמעקמים חזרה את התופסנים שלו ודוחפים אותו לתוך המולקסזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.