עבור לתוכן

כבלים מעוגלים!

Featured Replies

פורסם

כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?!

אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים!

תמונות מחר...

לילה טוב! :asthanos:

עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!!

אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!

פורסם

קודם כל זה כבלים לא קבלים

ולא סתם מחברים הרדיסק עם כבל IDE של 80 גידים וסידי עם כבל של 40 גידים

80 גידים = יותר צפוף פי 2 חוטים

פורסם

אין הרבה מה לעשות עם חוטי החשמל, כיוון שהחיבור שלהם חוסם אפשרות להכניס אותם לצינור. אתה יכול לנסות לעטוף אותם באיזולירבנד, אבל אני לא חושב שהתוצאה תהיה יפה.

פורסם

אין הרבה מה לעשות עם חוטי החשמל, כיוון שהחיבור שלהם חוסם אפשרות להכניס אותם לצינור. אתה יכול לנסות לעטוף אותם באיזולירבנד, אבל אני לא חושב שהתוצאה תהיה יפה.

אפשר לפרק את הפלאגים די בקלות...

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט מה זאת אומרת לפרק את הפלאגים?? אתה מתכוון לפתוח את המולקס או את הספק כי נראה לי עכשיו ממש קל לפתוח את המולקס באיזה קבלים ממולץ לצפות??

פורסם

אני עיגלתי את כל הכבלים וגם את הכבלים האלו של המולקס

פורסם

אניהגם עשיתי כבלים מעוגלים עם איזולינדר שחור ואז את הכבליםשל השחמל גם עטפתי באותו דבר זה יוצא יפה שהכל שחור

פורסם

תוכל לפרט מה זאת אומרת לפרק את הפלאגים?? אתה מתכוון לפתוח את המולקס או את הספק כי נראה לי עכשיו ממש קל לפתוח את המולקס באיזה קבלים ממולץ לצפות??

אתה יכול לפרק את המולקס מהכבל (בלי לפתוח את הספק)

פשוט צריך איזה כליחד ודק

מחדירים אותו לתוך המולקס ומעקמים שם את 2 הרגליים שותפסים אותו

ככה צריך לעשות לכל 4 החוטים ואז המולקס פשוט יוצא ונשארים עם 4 פינים

מעקמים חזרה את התופסנים שלו ודוחפים אותו לתוך המולקס

זהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים