פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקתי את הכבלים והכל מחובר וכאשר אני רק מדליק את המחשב אז הצורב עדיין נפתח אבל כאשר אני נכנס לאק פי אז הוא פשוט לא מגיב... בבקשה עזרה... תודה מראש!
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים בקשר לבעייה הראשונה:Start -> Run -> control userpasswords2שים V על Users must enter a user name and password to use this computer.בנוסף, שים סיסמא על כל יוזר במחשב, בצורה הרגילה דרך לוח הבקרה, וזהו.
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים תודה רבה!!!הבעיה הראשונה נפתרה...אבל מה קורה לי עם הצורב???אולי במקרה התקנת iaa ?
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים מחבר בביוס על הכל כתוב לי auto(על שניהם) ובטבלה הזאת שאני רואה כאשר המחשב נדלק אז אני לא רואה לא צורב ולא די וי דיובדקתי שוב והצורב לא ניפתח והדי וי די כן נפתח... ???
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים לא נראה לי שאפשר לראוץ אץ הכוננים בטבלה הזאת, אפשר לראות אם הוא מזהה אותם קצת אחרי בדיקת הזיכרוןהוא סורק את ההתקנים המחוברים (הארד דיסק וכוננים ).עוד דבר בביוס תלך לאפשרות של סריקה של הארד דיסקים ותראה אם הוא מזהה אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.