עבור לתוכן

ברצוני לקנות כ.מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח למשחקים לתקופה הקרובה. מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי:

מעבד E4300 OC TO 3.0

לוח אם: Gigabyte 965 ds3

זיכרון 2 ג'יגה טוינמוס.

כרגע יש לי כרטיס מסך 7600GS שלא ממש מספק אותי במשחקים כבדים שאני משחק..

האם כדאי לי לחכות קצת לירידת מחירים כלשהיא? או לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחליף לי את הקודם?

תודה רבה למגיבים.

פורסם

ללא חריגה בכלל תוכל לקנות 1950PRO עם קירור טוב

עם חריגה אני מאמין שתמצא 1950XT 256M

פורסם
  • מחבר

לכמה זמן הכרטיס מסך 1950XT יחזיק לי למשחקים כבדים. אני מתכוון SUPREME COMMANDER על הגדרות בינוניות. וכאלה משחקים עם פירוט גבוה...

ושמעתי שיש בעיות עם הכרטיסי מסך של ATI או שזה רק דגם אחד בעייתי שהיה.

פורסם

לא שמעתי על אף בעיה כזו או אחרת איתם..

1950XT יחזיק בצורה מכובדת מאוד,הכ.מסך חזק סה"כ,אבל להגיד לך זמן מדויק אף אחד לא יכול

פורסם
  • מחבר

לא שווה לחכות עוד קצת לחכות לירידת מחירים של 8800GTS כשהדור הבא שלהם ייצא? או שההבדל ביניהם לא מצדיק לחכות לירידת מחירים?

אני ממש על סף קניה.

פורסם

88GTS זול יעלה לך 1630 ש"ח בערך וזה יוצא יקר משמעותית מה-1950XT..אבל החלטה שלך..

אתה יכול לקנות 1950XT עכשיו ועוד שנה או משהו כזה לקנות כ.מסך מסדרת G90 או משהו בסגנון...ההחלטה היא שלך...

תוכל לקחת 1950PRO למשל ולחסוך קצת כסף..

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3132

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש הבדל לא קטן בין PRO ל XT במשחקים. להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל XT נראה לי מצדיק. השאלה אם מבחינת משחקים הוא יהיה מספיק טוב בשנה הבאה גם כן למשחקים שייצאו? להוסיף ל88GTS לא בא בכלל בחשבון. אז לסגור על 1950XT ב1080 ש"ח וזהו?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

סבבה. אני אזמין אותו מחר... עכשיו איך הקירור שהכרטיס בא איתו? הוא מתאים לOC או שצריך לשדרג לAC2?? אולי אני אקנה את הקירור ביחד עם הכרטיס וארכיב בבית... מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

אבל ברגע שהם ייצאו הם יהיו מאוד יקרים. ואז שהמחיר שלהם יירד ייקח עוד זמן. וגם ככה אני מתמהמה עם הקנייה הרבה מאוד זמן...

אני אלך על ה1950XT ועוד שנה אשדרג לכרטיס G90 עם תמיכה בDX10. זה נראה לי הכי הגיוני... :jump:

פורסם

תוכל לקנות G80 במחיר נמוך

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא הבטיח שהמחירים של הG80 יירדו... אולי הם פשוט יוחלפו עם המעבדים החדשים. הכרטיס של AMD-ATI ישרת אותי נאמנה לפחות שנה ואחר כך אקנה משהו טוב DX10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים