עבור לתוכן

המעבד Q6600 החדש שלי... :) מעבד תותח!

Featured Replies

פורסם

PWNED! :D

חחח תתחדש אחי למרות שזה בזבוז :P

גם אני קניתי את המחשב עם הE6600 שלי לפני 3 חודשים בערך וכשהייתה את ירידת המחירים התבאסתי שלא חיכיתי ורציתי לקנות עכשיו, אבל אמרתי לעצמי שמה שיש לי כבר טוב ובמילא אין לי כסף מיותר לזה, אז אני אחכה לסדרה החדשה של ה45 =]

• תגובות 64
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PWNED! :D

חחח תתחדש אחי למרות שזה בזבוז :P

גם אני קניתי את המחשב עם הE6600 שלי לפני 3 חודשים בערך וכשהייתה את ירידת המחירים התבאסתי שלא חיכיתי ורציתי לקנות עכשיו, אבל אמרתי לעצמי שמה שיש לי כבר טוב ובמילא אין לי כסף מיותר לזה, אז אני אחכה לסדרה החדשה של ה45 =]

גם אני מת לקנות עכשיו את ה Q6600, אבל לפי מה שאני רואה הוא ממש חם לעומת ה C2D.

אני יחכה ל G0, הבנתי ששם הפוטנציאל לאוברקלוק יגדל משום שהטמפ' תפחת משמעותית.

אני מקווה אבל שבעקבות זאת המחיר לא יעלה דרסטית.

אגב באיזה מכפלה עובד המעבד הזה?

פורסם

לא יהיה שינוי במחיר, פשוט יפסיקו לייצר את הסטפינג הקודם (ככה זה עובד).

המכפלה שלו היא 9.

הטמפ' תרד אבל לא באופן משמעותי מדי.

פורסם
  • מחבר

אז לאלה שעדיין לא תופסים את ההשיפור. ולמעשה אם תבדקו בבנצ'מרקים תראו שהשיפור הגדול הוא בעיקר בתוכונת תלת מימד - התחום בו אני עוסק -

הנה דוגמא נוספת לזמן רנדור של אותו מודל בשוואה לאותו מודל שרונדר בעזרת המעבד הישן על אותה מערכת. המערכת זהה והיא אותה מערכת, למעט החלפת המעבד.

E6600

E6600-N.jpg

Q6600

Q6600-N.jpg

שיפור של כ-253% לא? (הפכם המתמתיקה עבדה :-)

פורסם

ותכפול ב100 מה שנותן לך 285

והשיפור הוא 185%. אלא אם כן אתם טוענים שכל מעבד נותן 100% שיפור ביחס לעצמו (1/1*100 =100%)

זה באמת נראה מוגזם, אבל הבעיה היא לא במתמטיקה

וד"א רק אני עדיין מחכה שurib יקיים את ההתחיבות שלו? :smile1:

פורסם

באיזה מנוע רינדור אתה משתמש. איזה תוכנה זו ? מקס?

פורסם

שניה חזרה למטמטיקה.....

סתם מחשבה - נניח שלכפול ליבה לוקח 50% להריץ OS ו 50% להריץ רינדור אז זה אומר שכוח של ליבה אחת הולך לOS וליבה שניה לרינדור אז כשיהיה לך 4 ליבות יהיה לך עדין ליבה אחת לOS ו3 ליבות לרינדור...............

נשמע מופלץ לגמרה אבל זה הדרך היחידה שאני מצליח להכניס הגיון לשיפור של 285%......

דעתכם?

בראל.

פורסם

אין שום סיבה לעומס כזה של מערכת ההפעלה.

מערכת ההפעלה די זניחה.

יש משהו חשוד מאוד במערכת הבדיקה, וגם לא ניתן לאשש את הבדיקות לפי התוצאות של אתרי החומרה המקצועיים.

פורסם

אין שום סיבה לעומס כזה של מערכת ההפעלה.

מערכת ההפעלה די זניחה.

יש משהו חשוד מאוד במערכת הבדיקה, וגם לא ניתן לאשש את הבדיקות לפי התוצאות של אתרי החומרה המקצועיים.

ברור שהמערכת הפעלה דיי זניחה במצב כזה... אבל עדין זה התאוריה שאני חשבתי עליה כדי למצוא הגיון בשיפור כזה....

פורסם
  • מחבר

באיזה מנוע רינדור אתה משתמש. איזה תוכנה זו ? מקס?

אני משתמש ב MAX ומנוע הרנדור הוא VRAY.

גם לי אין הסבר לשיפור המשמעותי, כי לכל הפחות ציפיתי שישפר קרוה למבחני הבדיקה שראיתי באתרים השונים. אבל כל עוד השיפור הוא כזה, אין לי הרבה מה להתלונן.

אני אנסה להוריד מבחן אחר לMAX ששם רואים זמני רנדור של כל מיני משתמשים ומעבדים ולהשוות.

מה שיכול להיות שאולי המעבד שלי ה E6600 היה איטי יותר מהרגיל?

פורסם

קשה לי להאמין, אתה היית שם לב לכך.

ניסית לבדוק אולי עוד פעם כמה זמן לקח ל E6600 לרנדר?

פורסם

מה בדבר פרוייקטים ממש כבדים? פרוייקטים שלוקחים מס' שעות...?

לבינתיים אני די התרשמתי מהתוצאות (ומהפרוייקטים עצמם)

Kudos!

פורסם

אתם בטוחים שזה שיפור של כמעט 300%?

אם יש שיפור של יותר מ100% זאתאמרת שלקח למעבד מספר שלילי של שניות לרנדר לא?

פורסם
  • מחבר

מה בדבר פרוייקטים ממש כבדים? פרוייקטים שלוקחים מס' שעות...?

לבינתיים אני די התרשמתי מהתוצאות (ומהפרוייקטים עצמם)

Kudos!

הטרייד עם התוצאות השניות שבדף 5 זה מודל כבד. פשוט חתכתי את התמונה להראות רק את התוצאות. סקיצה שלו שהיתה לי מה E6600 רונדרה ב כ-27 דקות. הסקיצה החדשה הזהה לגמרי על אותו המודל רונדרה בכ-10 דקות.

לגבי בדיקה שוב עם ה E6600 - המעבד כבר מחוץ לקופסא אחרי שהיורש שלו תפס את המקום שלו על הלוח :-) אבל יש לי סקיצות של מודלים אחרים עם הזמנים מוטבעים עליהם ובבדיקה עם המעבד החדש השיםור היה תמיד באותו הטווח.

פורסם

עם עובדות לא מתווכחים. ברכות על הרינדורים המהירים.

בקרוב מאוד אצלי במאיה ומנטל ריי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים