עבור לתוכן

המעבד Q6600 החדש שלי... :) מעבד תותח!

Featured Replies

פורסם

איך הגעת לזה בדיוק?

רק 4-5 הודעות למעלה Guyz אמר ההפך

אל תאמר לאנשים אחרים לשפר את הבנת הנקרא שלהם בזמן ששלך לוקה בחסר

GGUYZ אמר שמאווררי הסטוק לא נותנים אפשרות של OC גבוה (ואתה כן יכול להמהיר את המעבד מעט עם הקירור סטוק)

בזמן שאני טענתי שאינטל מחוייבת להביא קירור בחבילת הBOX שיתן אפשרות להריץ את המעבד בטמפרטורות נורמליות

• תגובות 64
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שאני ארצה מאוורר סטוק?! אני מעדיף מאוורר שקט ואיכותי יותר. השאלה היא האם AC FREEZER יכול לעשת את העבודה או לא?

פורסם

GGUYZ אמר שמאווררי הסטוק לא נותנים אפשרות של OC גבוה (ואתה כן יכול להמהיר את המעבד מעט עם הקירור סטוק)

בזמן שאני טענתי שאינטל מחוייבת להביא קירור בחבילת הBOX שיתן אפשרות להריץ את המעבד בטמפרטורות נורמליות

גאי רשם:

"

ה-Qx6700 כשיצא בזמנו, נבדק במספר מקורות במאמץ מלא עם קירור סטוק, והטמפ' עברה את ה100 מעלות וגרמה ל-Throttle.

ה-Q6600 לא רחוק ממנו.

"

אז נכון,זה לא יגיע ל100 מעלות עם הסטפינג החדש כנראה,אבל המעבד בהחלט ירוץ על טמפרטורה מאוד גבוהה על קירור סטוק

פורסם

בהנחה שתאמץ אותו מספיק חזק (כלומר את כל ה-4 ליבות)

פורסם

למעשה, המעבד נבדק בתדר בסיס ועדיין הגיע לטמפ' ה-throttle(100c).

עם הסטפינג החדש, וכעת כאשר המעבדים הללו הופכים למיינסטרים, המצב יהיה שונה בוודאות, אך עדיין מדובר בתנור, ולא מומלץ להסתפק בקירור סטוק איתו.

פורסם

תתחדש ;) לאט לאט המעבד הזה הופך למיינסטרים, אפילו שמדובר במעבד רותח, לדעתי אינטל תמשיך להוריד את המחיר שלו :smile1:

פורסם

אני עדיין לא רואה כרגע שימושים ל מרובע ליבות אפילו את השניים שלי לא ניראה לי שאני מנצל עד הסוף

אז עד שלא יהיה משהו שבאמת ישתמש בהם ניראה לי שאני יחכה עם השדרוג הבא

ועד אז מה שבטוח זה שגם המחיר עוד ירד

ולפותח התראד תתחדש

פורסם

לשתף קצת חוויות מהשדרוג...

החלפתי את ה E6600 החדש יחסית שלי (בן 3.5 חודש) אתמול ל Q6600 מרובע הליבה.

מבחינתי התוצאה מדהימה!

מבחן רנדור תלת מימד בו אני עוסק הראה שיפור בקרוב ל 60% של ה Q6600 לעומת ה E6600

5:34 דקות ל E6000 לפריים רנדור מודל TEST

לעומת 1:57 דקות ל Q6600 לאותו המודל בדיוק!

בדקתי גם על מודלים כבדים יותר. השיפור חזר גם שם באותו האופן.

ללא OC בכלל.

חבל"ז!

צר לי, אבל אני מתקשה להאמין שקיבלת שיפור של 285% ע"י מעבר למרובע ליבה.

פשוט לא הגיוני.

פורסם

תתחדש, אפשר לשאול מה עשית עם המעבד הקודם שלך?

פורסם

אין צורך בQ6600 אלא אם כן אתה עושה RENDER 3D כבד והמרות על ימין וימין והאפיקלציות מנצלות את המרובע ליבה, מה שצריך זה תמיכה וקידוד רק של 64 לא כתמיכה, אלא קידוד עצמי ללא FALLBACK ל32 ביט, מקסימום גרסאת 32ביט נפרדת וניצול מרבי של כפולי ליבה במשחקים, שעד עכשיו זה לא נראה וכנראה עם CRYSIS זה יראה.

פורסם

עד כמה שאני יודע, גם ALAN WAKE יתמוך במרובעי ליבה ;)

פורסם

לאט לאט משחקים יתחילו לתמוך. בגלל זה יש לי 4300 באובר ל3GHZ ואני אקנה פנרין QUAD כשיצא.

פורסם

תצאו מהפנטזיות

ייקח עוד הרבה זמן עד שישומים ישתמשו בארבע ליבות במלואן

אין כל צורך ב4 ליבות בימינו לצערי אלא אם כן אתה גרפיקאי ועוסק בתוכנות המרה וכאלה

גיימרים ייקחו מעבדים כפולי ליבה מומהרים עם זכרונות מהירים

פורסם
  • מחבר

צר לי, אבל אני מתקשה להאמין שקיבלת שיפור של 285% ע"י מעבר למרובע ליבה.

פשוט לא הגיוני.

NEMESIS

לא אמרתי שיפור של 285% - איך הגעת לזה?????

הנה שתי הרנדורים שעשיתי בשביל לבחון את המעבדים. ראה את התוצא שלמטה. בדקתי שוב ושוב בשביל להאמין שיש שיפור שכזה.

בדקתי גם על מודלים ממש כבדים. השיפור היה באותו היחס.

e6600-clean.jpg

q6600-clean.jpg

פורסם

ה-Q6600 ב-OC ל-3667Ghz ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים