עבור לתוכן

המעבד Q6600 החדש שלי... :) מעבד תותח!

Featured Replies

פורסם

לשתף קצת חוויות מהשדרוג...

החלפתי את ה E6600 החדש יחסית שלי (בן 3.5 חודש) אתמול ל Q6600 מרובע הליבה.

מבחינתי התוצאה מדהימה!

מבחן רנדור תלת מימד בו אני עוסק הראה שיפור בקרוב ל 60% של ה Q6600 לעומת ה E6600

5:34 דקות ל E6000 לפריים רנדור מודל TEST

לעומת 1:57 דקות ל Q6600 לאותו המודל בדיוק!

בדקתי גם על מודלים כבדים יותר. השיפור חזר גם שם באותו האופן.

ללא OC בכלל.

חבל"ז!

עריכה: 25.7.07

לכל אלו שקצת התקשו להאמין - הנה תמונות הרנדור על שני המעבדים.

ולכל אלה ששאלו, פרסמתי את המעבד המוחלף E6600 "הישן" (3.5 חודש) למכירה אפשר לפנות אלי בפרטי.

e6600-clean.jpg

q6600-clean.jpg

• תגובות 64
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תהנה! גם לי יש אחד ואני נהנה ממנו מאוד

פורסם

תתחדש :xyxthumbs: חח גמני מת לקנות מחשב מבוסס q6600 ובעוד מחיר כזה נמוך שיש היום בחנויות ולהיפתר מהp4 העגלה שיש לי, אבל אני פשוט לא יודע האם לחכות ל PENRYN שכידוע לכם יצא עוד 3 חודשים בערך או לקנות עכשיו ת'Q6600 ???

פורסם

הבעיה זה החום שלו ס_ס

פורסם

המעבד חם מאוד, אבל אם יש למישהו תקציב למחשב שמבוסס מעבד חזק כמו זה, לא תהיה לו בעיה לקנות קירור באיזה 250 שקל שיחזיק ת'מעבד על טמפ' טובה (אפילו הקירור סטוק של אינטל שומר עליו בטמפ' סבירה)

פורסם

המעבד חם מאוד, אבל אם יש למישהו תקציב למחשב שמבוסס מעבד חזק כמו זה, לא תהיה לו בעיה לקנות קירור באיזה 250 שקל שיחזיק ת'מעבד על טמפ' טובה (אפילו הקירור סטוק של אינטל שומר עליו בטמפ' סבירה)

סטוק יכול אפילו להחזיק את האוברקלוק של הQ6600 בטמפרטורה סבירה, עם אוברקלוק +-

פורסם

עם סטוק אפשר לשבור שיא עולם ל-QX6700 אפילו!!!1

מה קרה לך בנאדם? עם קירור סטוק ובמאמץ מלא ה-Q6600 בטח יעמוד על 60 מעלות+- (בלי OC)

פורסם

אור כהן - אולי די להטעות אנשים?

הסטפינג החדש אכן קריר יותר, אך לא כולם מוכרים את הסטפינג החדש וגם אז - ה-TDP עדיין זהה וגבוה מאוד.

ה-Qx6700 כשיצא בזמנו, נבדק במספר מקורות במאמץ מלא עם קירור סטוק, והטמפ' עברה את ה100 מעלות וגרמה ל-Throttle.

ה-Q6600 לא רחוק ממנו.

פורסם

אמאללא 100C?!

זאת לא הנקודה שבה הוא מפסיק לעבוד?! לא נורא יש אחריות ;D

פורסם

ה-Qx6700 כשיצא בזמנו, נבדק במספר מקורות במאמץ מלא עם קירור סטוק, והטמפ' עברה את ה100 מעלות וגרמה ל-Throttle.

ה-Q6600 לא רחוק ממנו.

תקרא כמו שצריך...

פורסם

זה לא אמור להיות ככה שככל שהמעבדים יהיו יותר חמים, כך גם קירור הסטוק יהיה יותר חזק (מקרר?)?

פורסם

אני בטוח שקירורי הסטוק השתפרו בשנים האחרונות אבל הגבול צריך לעבור במקום מסוים...

אם קירור הסטוק היה כ"כ טוב בעצם כל החברות שמיצרות קירורים למניהם (לכ.מסך או למעבד וכו') לא היו מוכרות כלום..

פורסם

ברור שיש הבדלים ברעש וביכולת הקירור (בכ"ז מרבית פתרונות הקירור הרציניים באים עם מאוורר 120 מ"מ וצינורות נחושת שהוכחו כפתרון קירור יעיל בהרבה).

השאלה היא האם AC FREEZER מסוגל לקרר מרובע ליבה. גם אני קניתי Q6600 ואני מתלבט לגבי לוח-אם. חשבתי על ה-P35 DQ6 של GIGABYTE אבל אי אפשר להתקין לו קירור עם פלטה בגב הלוח (כמו אלו של זלמן) בגלל הקירור של הלוח (צריך לפרק פלטה אחורית של הקירור של הלוח מה שאני לא מעוניין לעשות) אז תהיתי אם ה-AC מסוגל לקרר כמו שצריך או אולי למישהו יש רעיון ללוח אחר בתקציב של עד 1200 בערך.

פורסם

בעיקרון אינטל תמיד תספק קירור סטוק עם המעבד שיצליח לקרר אותו לטמפרטורות נורמליות גם במאמץ (הכוונה בלי להגיע לטמפרטורת הקצה או חימום יתר של החלקים)

פורסם

איך הגעת לזה בדיוק?

רק 4-5 הודעות למעלה Guyz אמר ההפך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים