עבור לתוכן

עזרה לבחירת מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה.

קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד.

דבר שני, ראיתי את הדבר הזה:

innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter

במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478.

בנוסף, אם מישהו מכיר ביקורת על המערכת הזאת, או מישהו התנסה איתה, עד כמה טובה היא, ואם יש לכם המלצה למשהו אחר.

תודה מראש,

Ameralis Zaiir

עריכה:

אם אתם ממליצים על משהו ויש לכם חנות, בבקשה לא לרשום לי לקנות אצל הדובים מכיוון שיש לי בעיות איתם (ולא רוצים למכור לי) אני לא אפרט על הנושא יותר

עריכה 2:

שכחתי שאלה: האם המערכת הזאת שקטה, או שהמאווררים על הרדיאטור מרעישים?

פורסם

לפי מה שכתבת אני מבין שאין במערכת הזאת בלוק מים ,מנסיוני יהיה לך קשה להשיג בלוק לסוקט 478

תסתכל בלוח שלך אם יש לך 4 חורים לברגים מסביב למעבד ?

אם אין יהיה לך מממממשששש קשה למצוא משוה שמתאים

אם יש לך תצטרך להסיר את כל הפלסטיק שמסביב לסוקט בכדי להרכיב את הבלוק

פורסם

אם אני לא טועה באביט שלו יש את החורים לבלוק.

אני יבדוק לעומק

פורסם

תיקון.

sr78x-board.jpg

פורסם
  • מחבר

אכן, בדקתי את הלוח, ואין חורים כאלו או אחרים :-\

תגידו, יש אפשרות "לתפוס" את הבלוק עם הקליפס שתופס את הקולר המקורי?

פורסם

דווקה נראה לי שיש לך שם חורים, תסתכל בתמונה על הפלסטיק השחור שמסביב לסוקט יש לך שם 4 פינים אפורים שמחזיקין את הפלסטיק השחור. אם אם תוריד את הפלסטיק השחור הזה כמו שאמרו פה כבר אולי תוכל להשתמש בחורים האלה.

פורסם

אני בספק

פורסם

דווקה נראה לי שיש לך שם חורים, תסתכל בתמונה על הפלסטיק השחור שמסביב לסוקט יש לך שם 4 פינים אפורים שמחזיקין את הפלסטיק השחור. אם אם תוריד את הפלסטיק השחור הזה כמו שאמרו פה כבר אולי תוכל להשתמש בחורים האלה.

לא ממש

פורסם
  • מחבר

האמת יכול להיות שהוא צודק...

כי תראו איזו תמונה מצאתי באתר של Abit:

sr78x-large.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים