פורסם 2007 ביולי 2418 שנים אני לא מכיר אותם יותר מדי...אם אני לא טועה POWERDVD והנגן שמגיע עם NERO תומכים בזה
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר אני לא מכיר אותם יותר מדי...אם אני לא טועה POWERDVD והנגן שמגיע עם NERO תומכים בזהמה קורה עם שאר הנגנים??VLC, MPC, WMPאשמח לתשובות.במה כל אחד ואחד מהם טוב?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים הנגנים שהזכרת מנגנים חומר המורד מהאינטרנט אבל לא דיסק מקורי.ה VLC בא עם מפענחים מובנים ככל הידוע לי.השאר צריכים קודק מתאים כדי שינגנו אבל לא נראה לי שתומכים בחומרה.ה POWERDVD מיועד בעיקר לדיסקים מקוריים ואולי הוא מנגן גם פורמטים אחרים לא בדקתי.נדמה לי שגם גירסא מסוימת של WINDVD תומכת בחומרה.ה VLC נחשבת לתוכנה טובה מאוד במסגרת המגבלות שהזכרתי.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר הנגנים שהזכרת מנגנים חומר המורד מהאינטרנט אבל לא דיסק מקורי.ה VLC בא עם מפענחים מובנים ככל הידוע לי.השאר צריכים קודק מתאים כדי שינגנו אבל לא נראה לי שתומכים בחומרה.ה POWERDVD מיועד בעיקר לדיסקים מקוריים ואולי הוא מנגן גם פורמטים אחרים לא בדקתי.נדמה לי שגם גירסא מסוימת של WINDVD תומכת בחומרה.ה VLC נחשבת לתוכנה טובה מאוד במסגרת המגבלות שהזכרתי.איך בדיוק משיגים כונן HD-DVD\BLURAY אם רוצים לקנות דיסק מקורי?הרי הם עולים פשוט המון כסף...
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים זהו שלא משיגים. אבל, אם ממש ממש רוצים עדיף לקנות קונסולה של הדור הבא(PS3/360).
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים ועוד איך משיגים.אמנם כונן בלוריי עולה הרבה כסף אבל כונן HD DVD לא יקר כל כך.בארץ ראיתי ב 1500 שקל בחו"ל 200 דולר ואפילו פחות מזה.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר בשביל מה צריך מסך שתומך בHDCP וכרטיס שתומך בHDCP אם לא מעבירים בצורת תקשורת הזאת תוכן כזה?ממה ההתלהבות?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים בשביל מה צריך מסך שתומך בHDCP וכרטיס שתומך בHDCP אם לא מעבירים בצורת תקשורת הזאת תוכן כזה?ממה ההתלהבות?סרטים מוגני HDCP דורשים שבשני הצדדים יהיה HDCP ו POWERDVD דורשת את התמיכה הזו.אחרת לא תקבל תמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.