עבור לתוכן

cowon a3 יחליף את הA2 בקרוב

Featured Replies

פורסם

לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B

פורסם

אני לא מתלהב. בסך הכל גרסה מעודכנת של A2, שום דבר מעבר. Archos עברו את Cowon. הדגם החדש 605 משלב אינטרנט אלחוטי, מסך מגע ברזולוציה 800X480, נפח משמעותית יותר גדול האיכות הקלטה טובה ותג מחיר שפוי יחסית. (400$ לגרסת 160GB. בארץ אני מניח שהמכשיר יעלה בסביבות 2,000) לקח ל-Cowon זמן רב מידי לפתח מעט מידי חידושים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי על הQ5 לפי המילים באנגלית שהיו בדף בקוריאנית,שזה כמעט מחשב כף לכל דבר שמשתמש בוינדוס,וגם כן הA3 זה לא גרסאה מעודכנת של A2 זה נגן שונה לגמרי עם הבדלים עצומים בין שניהם,וחוץ מזה COWON מאוד חדשנים תמיד לכל מה שהשוק מציע,ובקשר לWIFI שיש אצל ARCHOS,לQ5 יש גם אינטרנט אלחוטי.וגם כן הA2 יצא ב2005 אם לא לפני(הזכייה הראשונה שלו בתואר הייתה ב2005)

פורסם

אתה ממש טועה

A2 וA3 זה כמעט אותו מכשיר

כנראה לא קראת את הכל

ההבדל הוא בעיקר בשבב החדש שנותן לך עוד כמה פורמטים בגדול התוספת הכי משמעותית בו תהיה גרסת ה60 גיגה

אין הבדלים גדולים מדי זה בטוח

פורסם

נחמד.

יעקב!> פעם חיממת אותי על הנגן הזה, ויתרתי על A2, ועכשיו אתה אומר שאין הבדל תתבייש!

סתם בצחוק גבר.,..,.,,.

נשמע טוב, אני אקנה אותו, או את הA2 כי הE250 כבר ממש מגביל לי את כמות הרצועות, רק 2ג'יגה, אני צריך לפחות 10 לשירים..

תודה על המידע בנאדם!

Aviko

פורסם

לפי מה שהבנתי על הQ5 לפי המילים באנגלית שהיו בדף בקוריאנית,שזה כמעט מחשב כף לכל דבר שמשתמש בוינדוס,וגם כן הA3 זה לא גרסאה מעודכנת של A2 זה נגן שונה לגמרי עם הבדלים עצומים בין שניהם,וחוץ מזה COWON מאוד חדשנים תמיד לכל מה שהשוק מציע,ובקשר לWIFI שיש אצל ARCHOS,לQ5 יש גם אינטרנט אלחוטי.וגם כן הA2 יצא ב2005 אם לא לפני(הזכייה הראשונה שלו בתואר הייתה ב2005)

Q5 נראה מדהים, אבל הוא יגיע עם תג מחיר אסטרונומי ונפח מוגבל. לא יודע מה איתך, אבל 30GB בשביל PMP זה מעט מידי.

פורסם

באתר הקוראני הq5 מופיע כמגיע או ב40g או 60g .

פורסם

Q5 ניראה טוב :eek2:

נ.ב.

איפה הסמיילי "מזיל ריר"?

פורסם

גם 60GB זה מעט בשביל PMP, אבל האפשרויות האחרות של Q5 בהחלט מפצות על כך. דרך אגב, GPS יגיע רק עם מפת קוריאה או כל העולם?

פורסם

באיזה תואר הוא זכה?

פורסם
  • מחבר

לגבי התוארים

COWON A2

Tone Magazine Editor's Choice in NewZealand (Dec.2005) COWON A2

Wins 'iF Design Award 2006' (Dec.2005) COWON A2

Silver Award from HWM (Hardware Magazine) in Singapore (Dec.2005)

COWON A2

'Selected as 'Top PMP' from 2005 Engadget Awards in USA (Jan.2006)

COWON A2

Wins 'Gold Logo' & 'Exclusive Logo' from T3 Magazine in UK

(Feb. 2006) COWON A2

No. 1 rating from ASCII Magazine in Japan (Feb.2006)

COWON A2

Selected as 'Best Product' from PC Magazine in Belgium (Jul.2006) COWON A2

Selected as 'Best PMP & Editor's Choice' from PC Magazine in Netherlands (Jul.2006)

iAUDIO 6 & X5, COWON A2

No. 1 rating from CHIP Magazine in Hungary (Jan.2007)

פורסם

הממ...מסתבר שאני לא סתם מרוצה ממנו

ויש לזה קבלות...אהמ...אהמ :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים