עבור לתוכן

טמפ' של הE6300 שלי גבוהות מדי

Featured Replies

פורסם

או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC

אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( :kopfpatsch:) והניח בחזרה את הגוף קירור.

אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה.

קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60

עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה לא יעזור

אהה ועוד שאלה ככה על הדרך מישהו יודע מתיי אמורים להגיע לארץ הטוניק? או איפה אפשר לקנות, כי אני לא מוצא אותו בשום חנות

פורסם
  • מחבר

מצויין אני אחכה, החנות הזאת קצת רחוקה לי אם זה מגיע אליהם ב 20 אז זה גם יגיע לפנדס באותו זמן פלוס מינוס נכון?...

ובקשר למשחה כדיי לי להחליף עכשיו או שאני יעשה את זה כבר עם החלפת הקירור?

פורסם

לא מחייב..אם פנדה הזמינו משלוח הם יקבלו אם לא אז לא..באתר שלהם לא מצויין כלום...

ונסה לרענן משחה לפני החלפת הקירור..יש לך קירור סטוק ?

פורסם
  • מחבר

כן הגוף קירור הוא סטוק

יש איזה משחה שאתה ממליץ עליה?

פורסם

הטמפרטורות שאתה מציין נורמליות לגמרי , במיוחד עם PENTIUM D ו- CORE2

פורסם

50+- במנוחה לC2D זה לא בדיוק אידאלי או סביר גם עם קירור סטוק..

פורסם

אבל עדיין כל כפולי הליבה למיניהם עובדים בטמפרטורות יותר גבוהות ממעבדי הליבה הבודדת .

ו- 50 מעלות זה לא חריג גם במנוחה

פורסם

לא מורחים משחה עם האצבע...

LOL, בטי.אם.אס (TMS) הוא מרח לי עם האצבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים