עבור לתוכן

המחשב נתקע ולא מגיב

Featured Replies

פורסם

שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט

תודה רבה!!

פורסם

אני חושב שזה ה hd תיבדוק גם תזיכרונות

פורסם

רגע אתה רושם שהיצלחתה לסרוק וירוסים ,זאת אומרת אתה יכול להכנס ,ורק אז זה נתקע ,פירמוט לא יעזור עכשיו,

קודם תחליף ספק ,אני מאמין שיסתדר,אם לא לעשות בדיקה לזכרונות.

האם הוא משמיע ציפצופים?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה ה hd תיבדוק גם תזיכרונות

מה זה hd?

max74 אחי הצליח להפעיל את המחשב פעם אחת למספיק זמן שזה יסרוק גם וירוסים,לפעמים הוא קופא אחרי הרבה זמן ולפעמים לא מתי שבא לו=/

ולא הוא לא משמיע צפצופים

תודה רבה לשניכם:]

פורסם

HD =דיסק קשיח .שרשמתי אם הוא משמיע ציפצופים ,בהתחלה שהמערכת הפעלה עולה ,הוא אמור להשמיע ציפצוף אחד ,אז זה סימן שהמחשב עבר את תהליך האתחול בשלום. אני מציע להכנס לביוס ולבדוק מתחים ,יש תוכנה שאיתה ניתן לבדוק מתחים ,וחום של המחשב,מכוון שהוא נוטה להתכבות, עדיף מהביוס.

וגם ניתן לסרוק ישירות על מנת לשלול וירוס .מהאתר הזה...

http://housecall.trendmicro.com/

פורסם
  • מחבר

נכנסתי בשביל לבדוק שוב וירוסים ובנק' מוסימת [שאין לי מושג מה היא] המחשב נדלק לי מחדש ומסך כחול עם כיתוב באנגלית הופיע לחצי שניה..אז לא הספקתי לקרוא..אני מניחה שזה אומר שזה וירוס..איך אני אמורה לפרמט אותו אם הוא לא נותן לי? כשאני נכנסת לאפשרויות של הפרמוט הוא מתעלם :/

תודה רבה לכל העוזרים:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים