עבור לתוכן

בעיה בכוון רוולציה במערכת הפעלה XP פרופשנל..

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה:

"Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz

אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל

וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע

אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל..

כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביותר רוולציה:640 על 480...

כיצד ניתן ליפתור בעיה זו?!

פורסם

תתקין שוב את הדרייברים, חסרים קצת פרטים כדי להעמיק - איזה מסך יש לך ומה הרזולוציה הטבעית שלו? על איזו רזולוציה אתה מעוניין לעבוד? איזה רזולוציות מופיעות לך לבחירה אחרי ההתקנה מחדש של הדרייברים?

פורסם
  • מחבר

אני מישתמש במסך SyncMaster 710V

ניסיתי אפילו לפרמט כמה פעמים אך ללא הצלחה

אין לי מושג מה הרוולציה הטיבעית שלו אני מנסה לעבוד אפילו על רוולציה 1280 x 1024 או קטנה יותר ולא מצליח לסדר..

כאשר אני במצב Enable VGA MODE ישר כאשר אני משנ רוולציה מופיעה ההודעה הזאת של המסך

הרוולציות הקימות ברשימה:

47531224ck4.jpg

תודה על התשובה המהירה,אודה לך אם תוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו..

פורסם

ת'אמת, עכשיו זה נשמע כמו בעיה במסך עצמו. אם אחרי פירמוט זה עוד עושה את זה... נסה לבדוק גם עם מסך אחר וגם עם כרטיס מסך אחר. בעדיפות מסך.

פורסם
  • מחבר

אין דרך אחרת ליפתור את הבעיה הזו?

כי חבל שאני סתם יתחיל לקנות כרטיס מסך ומסך חדש..

פורסם

לא לקנות אחי... חבר, שכן, רק בשביל לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים