עבור לתוכן

נגן בתקציב של 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לקראת גיוסי הקרב ובא (לא בטוב), הגעתי למסקנה שאולי אני כן צריך נגן mp3.

אין לי ממש תקציב ואני לא ודע מה מומלץ ומה לא, אז בואו נגיד שיש לי איזה 2000 שקל לשים על זה,

עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלי.

אני צריך באיזור ה10 ג'יגה למוזיקה שלי, ועדיף שהוא יהיה צבעוני, כי לא כדאי להישאר מאחורה, כן?

והסוללה צריכה להיות סבבה (בסבבה הכוונה היא לאחת מהיותר חזקות בשוק) ואיכות שמע- טוב, ברוב הנגנים היום כבר כמעט אין הבדל לא?

שיהיה בעל ממשק נוח, ושיקרא עברית.

איך האייפודים החדשים? קוראים עברית? הבנתי שיש להם תצוגה נורא בהירה ובטריה שמחזיקה עד 20 שעות רצוף.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

יפריע לך שהנגן דורש תוכנה בשביל להסתנכרן מול המחשב?

אתה הולך להשתמש בנגן בתור הארדיסק נייד?

אכפת לך להשתמש בכרטיסי זיכרון?

אתה רוצה נגן קטן או שלא מפריע לך הגודל בכלל?

אתה הולך לצפות בסרטים על הנגן?

סתם כמה שאלות בשביל למנוע מהדיון להתפתח לוויכוח בשלב יותר מאוחר...

פורסם
  • מחבר

יפריע לך שהנגן דורש תוכנה בשביל להסתנכרן מול המחשב? ממש לא.

אתה הולך להשתמש בנגן בתור הארדיסק נייד? סבירות גבוהה שכן.

אכפת לך להשתמש בכרטיסי זיכרון? בעיקרון לא, אבל זה לא קצת מיותר?

אתה רוצה נגן קטן או שלא מפריע לך הגודל בכלל? לא משנה לי.

אתה הולך לצפות בסרטים על הנגן? בעיקרון, אני לא חושב שאני הולך לצפות בסרטים בו, אבל עדיף שיהיה just in case.

סתם כמה שאלות בשביל למנוע מהדיון להתפתח לוויכוח בשלב יותר מאוחר...

פורסם

ממשק נוח,קריאת עברית , UMS ואופציה לסרטים.

פיספסתי משהו?

זה משאיר לך חלק מהנגנים של archos ושני נגנים של iaudio.

פורסם
  • מחבר

מה זה UMS?

אתה מוכן לפרט מה האופציות?

ולמה האייפוד פסול?

פורסם

ums - usb mass storage

זה אומר שכשאתה מחבר את הנגן למחשב הוא מזוהה כהארדיסק נייד ואתה יכול לגרור לתוכו כל מה שאתה רוצה.

האיפוד לא תומך בעניין הזה.

בiaudio יש את הD2 שבשבילו אתה תצטרך להוסיף כרטיס זכרון ואת הA2 שנמכר כרגע במחיר זנות.

בarchos אני לא זוכר איזה דגמים תומכים בעברית אבל אני די בטוח שיש כמה.

פורסם

ואפשר לדעת מה הבעיה עם ZVM או X5L..........?

סרטים זה לא הייעוד העיקרי שלו, כמו שהוא ציין, אז לתקוע לו ישר נגן בגודל מקרר זה קצת מיותר, אתה לא חושב?

כמו כן, הארדיסק נייד לא ישר צורח "UMS", שכן גם ל ZVM, גם לאייפוד ולמעשה לכל נגן יש מצב הארדיסק.

בנוסף, אני ממליץ להעיף מבט לכיוון הטושיבה ג'יגביט S, למרות שאני לא בטוח לגבי זמן הסוללה שלו.

פורסם

הבחור רצה עברית...

פורסם

קרפד, אתה בטוח שipod לא תומך בUMS? כי שאני מחבר את האיפוד שלי הוא מזוהה כדיסק קשיח נייד.

פורסם

גם אצלי האייפוד מזוהה. פשוט בפעם הראשונה צריך לסמן "וי" באייטונז כזיהוי גם של הארד דיסק וזהו.

פורסם

לא, למען האמת בכלל לא זכרתי שהאיפוד בעל UMS.

אבל להתקין איטונס בכל מחשב שאתה רוצה להשתמש בנגן כהארדיסק נייד... טיפה מסורבל...

פורסם

לא קשור בכלל באיטונס, חוץ מהפעם הראשונה שבו צריך להגשיר שישמש גם כהאר דיסק. אני משתמש בו ככונן נייד בכל מחשב.

פורסם

אז ברגע שמגדירים אותו במחשב אחד עם איטונס ככונן אפשר לחבר אותו ככזה לכל מחשב? גם למחשב בלי איטונס?

אני לא מאמין שאפל פיספסו את זה :lol:

פורסם

יאפ, אני משתמש באופציה הזאת כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז בואו נניח את הקלפים על השולחן.

ע"פ זאפ,

אייפוד 80 ג'יגה (הוא תומך בעברית לא?), עולה 1750 שקל, ויש תמיכה רחבה בכל האביזרים שלו מסביב. כמו כן, יש לו גם את הנפח הגבוה ביותר מכל השאר.

הסתכלתי על הA2, נראה טוב, אבל אולי יותר מדי בומבסטי, לא? הוא נראה כמו נגן וידאו ייעודי יותר מאשר נגן מוזיקה, שזו האופצייה הכי חשובה אחרי הכל.

X5L לא תומך בעברית ככה ראיתי, המסך באיכות ירודה, והוא גם קטן בנוסף. ראיתי שיש לו גם משהו שנקרא rockbox, מה זה בדיוק?

ZVM (zen vision m?) זול בצורה משמעותית מהשאר, איכות שמע גבוהה יחסית, מסך נורא איכותי, ונורא עמיד בפני נפילות, מה שמשחק תפקיד חשוב כי יש לי היסטוריה עשירה עם נפילות.

אני מפספס משהו? טועה בעובדות? יש המלצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים