פורסם 2007 ביולי 2218 שנים שלום!!!אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים שומע אתה אמרת שהחלפת מעבד..מה עם משחה טרמית ...עם השתמשת עם הישם זה כבר בעיה.אם נתת לעשות את זה לאיזה חנות , אני מאמין שלא שמו לך משחה טרמית ...אני מציע שתקנה קצת משחה ותשים לבד..ייהיה לך אחלה מחשב . יאלה תתחדש והנה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר שמע אחי התכנאי מרח לידי את המשחה אבל אני חושב שהבעיה במאוורר למה כשאני מסתקל עליו אני רואה שהוא עושה לי טובה שהוא מסתובב
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אוקי אחי בדוק שהוא מחובר טוב אבלל ממש , כי יכול להיות שאחד הברגים לא מחובר טוב אז לא שווה כלום..ואם אחרי שבדקת את המאוורר שהוא מחובר טוב זה עדיין אותו הדבר אני ממליץ לך לקנות מאוורר היטפייפ....אחלה מאוורר שקט מצוין עושה עבודה מצוינת...
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר שמע אחי בדקתי הכול והכול מחובר וגם החנות שאני קניתי את המעבד בא גם המאוורר עז אלחתי עליו ואמרתי לו הוא בדק משהוא במחשב שלו והוא אמר לי אין מה לעשות זה המאוורר שקיבלתה הוא עציעה לי לעחליף אבל אני רוצה שתעזור לי לעבי מאוורר טוב אמרו לי שהמאווררים של זלמן מאווררים טובים אתה יכול לעזור לי לבחור מאוורר טוב ועגב המעבד שלי 775
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים המאוורים של זלמן מצויינים אבל פעם ראית איך הם נראים אחי..הם מפחידים בצורה מטורפת גם מבחינת יופי וגודל .לכן אם המארז שלך מאפשר את זה והמצב הכספי מאפשר בקשה אחי, קבל מאוורר למעבד:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18734וזה יחסית זול אחי.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר שמע אחי אין לי בעיה עם כסף אבל אני לא יודע עם זה יכנס לי למחשב למה שם מקום[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 00:30:12בגלל הזכרונות צמודים לצלעות קרור ולספק אחי
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אם אתה לא עושה OVERCLOCK, אל תשקיע הרבה במאוורר וגוף קירור.אני מניח שהבעיה אצלך היא המאוורר ולא הגוף קירור. המאוורר שלך מסתובב על 620 סל"ד.שזה לאטממש לאט.אין לך מושג כמה זה לאט.לא נראה לי הגיוני אפילו.מה שאני מציע לך, זה לנקות את המאוורר ולשמן אותו, יש פה מדריך באתר, ובמידה זה לא עוזר, קנה מאוורר חדש.מאוורר סטנדרטי ממוצע מסתובב בערך על 1500 לדקה, שלך ממש ממש איטי.קיצר, קנה רק מאוורר מהיר יותר.עכשיו, אם המאוורר שיש לך חדש, נראה לי שמשהו דפוק בו, כי אני לא חושב אפילו שאפשר למצוא בשוק מאוורר איטי כזה.תנסה לחבר את המאוורר לחיבור אחר שעל הלוח תראה אם הוא מסתובב יותר מהר. אולי יש לך ביה של מתחים של הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.