עבור לתוכן

איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי

Featured Replies

פורסם

איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?

פורסם

iPod, הם משתמשים ב DAC נחמד מאוד של WOLFSON (אותה חברה שמיצרת עבור ARCAM, הם הצליחו לבצע העתקות קונספט יפות מ DCS בלי לשבור שום פטנט)

פורסם

אפילו סאנדיסק יותר נורמלי מאייפוד

X5L אחד האיכותיים (לא יודע מה עם הPMP)

פורסם

האמת היא שזה בכלל לא בפורום הנכון.

בנוגע ל-DAC, לא יודע באיזה מהם יש את הרכיב הכי איכותי מבחינת נתונים, אבל מבחינת סאונד הנגנים של קריאטיב נחשבים למאוד טוב. כמו גם ה-X5.

Anatoli.

פורסם

לא מדבר על איכות אודיו!!! DAC! לגבי איכות אודיו, יש לאיפוד מוניטין לא טוב בגלל הגדרות ברירתשל ITUNES שהן AAC 128 KBPS (זה גם הפורמט של החנות שלהם) במידה ותבחר לקודד בAPPLE LOSSLESS או אפילו MP3 256KBPS האייפוד הופך לנגן מעולה, לגבי הנגנים האחרים, אין לי מושג מעבר לרמה הטכנית של ה DAC, יכול מאוד להיות שהם נשמעים יותר טוב. פשוט אין לי מושג, לי טוב עם האייפוד שלי.

פורסם

רגע תן לי להבין... Itunes בוחרת לקודד שירים במעבר למכשיר ל128 קילוביט?!

וכשאני מדבר על איכות אני מדבר על DAC כאשר כל התנאים מסביב אופטימלים.

פורסם

לא מדבר על איכות אודיו!!! DAC! לגבי איכות אודיו, יש לאיפוד מוניטין לא טוב בגלל הגדרות ברירתשל ITUNES שהן AAC 128 KBPS (זה גם הפורמט של החנות שלהם) במידה ותבחר לקודד בAPPLE LOSSLESS או אפילו MP3 256KBPS האייפוד הופך לנגן מעולה, לגבי הנגנים האחרים, אין לי מושג מעבר לרמה הטכנית של ה DAC, יכול מאוד להיות שהם נשמעים יותר טוב. פשוט אין לי מושג, לי טוב עם האייפוד שלי.

מדובר רק על איכות הקול. ה-DAC משנה רק לאיכות הקול. ומה שאתה אומר לא הכי רלוונטי. יצא לי לבדוק iPod לא פעם עם פורמטים איכותיים וזה נשמע פחות טוב בהרבה מנגנים של קריאטיב. גם ה-X5 נשמע טוב יותר.

Anatoli.

פורסם

לאיפוד באמת יש DAC מצויין, פשוט המגבר הפנימי שלו מחורבן.

בדיוק בגלל זה Red Wine Audio הוציאו את הimod שבעצם עוקף את כל הרכיבים המחורבנים (ובגלל זה הוא גם דורש מגבר חיצוני).

פורסם

אתה יודע אולי איזה DAC בדיוק יש שם?

Anatoli.

פורסם

בדור האחרון?

Wolfson Microelectronics WM8758

פורסם

מה לגבי MPIO - גם שלהם טובים לא ? הם משתמשים גם בזה של wolfson אבל לא יודע איזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים