עבור לתוכן

nokia N95

Featured Replies

פורסם

קראתי הרבה ביקורות על nokia n95 ורובן אומרות שהסוללה שלו חלשה ומרזיקה מקסימום יום...אם למישהוא יש פה אותו אני אשמח לדעת אם זה באמת ככה? :nixweiss:,

יש לי אפשרות להביא אותו בסביבות ה 1600-1800 שח אז אני לא יודע אם לקחת אותו בגלל הבעיה אם הסוללה.

פורסם

אם אתה כל כך רוצה אותו אתה פשוט יכול לקנות עוד סוללה להחלפה

פורסם
  • מחבר

זהו שזה לא בוער לי...פשוט חבל להביא פלאפון שהסוללה שלו מרזיקה יום...ואני לא מתכוון להסתובב אם סוללה בכיס... ::)

פורסם

במחיר כזה אחד, תמכור אותו בכפול, ואז תקנה עוד 2 ותמכור.... וככה הלאה

קיצר, מכשיר כזה טוחן סוללה, אז צריך לדעת להתמודד איתה.

מכשירים סימביאנים צורכים יותר משאבים, ואל תשכח גם את הWIFI,הדור 3.5 ואפילו המסך הגדול שצורך הרבה אנרגיה.

אם תפעל על דור 2 ולא תשתמש הרבה בWIFI המכשיר יכול להחזיק לך עד 4 ימי המתנה או 3 ימי שימוש סביר

פורסם

אורנג שיגעו אותי כל יום אני מתקשר ואין במלאי מה הקטע שלהם אני כבר שנה מחכה למכשיר הזה ויש להם אותו במחיר טוב 60 שיקל לחודש למי שמדבר יותר מ60 בחודש

פורסם

שנה את הכותרת בבקשה או שהת'רד ינעל...

פורסם

אורנג שיגעו אותי כל יום אני מתקשר ואין במלאי מה הקטע שלהם אני כבר שנה מחכה למכשיר הזה ויש להם אותו במחיר טוב 60 שיקל לחודש למי שמדבר יותר מ60 בחודש

תבדוק שוב כי הם שינו את המחיר : אין יותר מבצע והוא עולה 130 שקל בחודש שזה 4680 :s05:

פורסם

כמו כל מכשיר נייד..ברגע שאתה מתחיל להשתמש בקישוריות שלו WIFI וכו הסוללה נגמרת בקצב מדהים....

דומגא קטנה.....

גלישה של שעה ברשת WIFI (בבית) נסיעה בקטנה של חצי שעה עם הGPS...

צילום תמונות וידיאו וכו, דיבור של שעתיים+- ביום..ומצאתי את עצמי כבר לקראת הערב עם "סוללה חלשה"...

אין מה לעשות...המצב גם לא הולך להשתנות הרבה..עם הזמן יצאו עידכוני גירסה למערכת ההפעלה שתחסוך קצת..

מהפך אי אפשר לעשות חוץ מלקנות סוללה חזקה יותר..

ואין מה לעשות אם אתה רוצה את המכשיר המתקדם צריך ל"התפשר" מעט...

פורסם

יש איזה סיכוי שאתה מוכר במחיר שציינת?

פורסם

חחח ברור

אל תהיה פרייר, תבקש שהוא ימכור לך בפחות ממה שהוא קונה

פורסם

תבדוק שוב כי הם שינו את המחיר : אין יותר מבצע והוא עולה 130 שקל בחודש שזה 4680 :s05:

אתה בטוחח???? כי התקשרה אלי נציגה מאורנג מקשרי הלקוחות לבדוק אם הכל בסדר זה סקר שביעות רצון כזה .. ושאלתי אותה היא אמרה לי 60 לחודש למי שמדבר מעל 60 שיקל ...

אם מה שאתה אומר נכון אז הם באמת חרא ראו שיש ביקוש על המכשיר אז העלו מחיר :bash: :bash: :bash:

פורסם
אם מה שאתה אומר נכון אז הם באמת חרא ראו שיש ביקוש על המכשיר אז העלו מחיר

מין הסתם... ;D

פורסם

נראה לי שאני אקנה אותו מחנות פרטית .. חוץ מזה תראו מה יש לו חיובים קבועים ... קודם כל המחיר של המכשיר + מחיר חבילת הדור השלישי + מחיר חבילת המבצע + חבילת GPS שהיא חובה .. כבר הגענו ל150 שיקל בלי לדבר .

מה שאני לא מבין פה למה אני צריך לשלם על חבילת הGPS אני לא אשתמש בזה אז למה שאני אשלם בכלל וגם לגבי החיוב הזה לדור השליש ,י אפשר לזרום עם הקטע של החיוב לדור השלישי , אבל החבילה של הGPS ממש OUT צריכים לחוקק חוק לגבי זה ובמהרה ..

פורסם

בתור אחד שיש לו N95 אני חייב להגיד שהסוללה די חלשה ... אבל: היא נטענת מהר. כשהיא הייתה לי כמעט ריקה היא נטענה לי עד הסוף בחצי שעה- 45 דקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים