עבור לתוכן

בעיה הדורשת החלפה ??

Featured Replies

פורסם

שלום כולם !

אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-)

בכל מקרה לענייננו...

יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד....

כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור

אך לא כך !

לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE

משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot !

אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו....

אז פה באה עוד שאלה...

נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר....

תודה מראש

חן

פורסם

שלום !!

לי ולך יש אותו לוח...

בכל אופן יש לי ג'יפה 4 טי איי 4200 והוא תומך סבבה ב

AGP

מקווה שתמצא פיתרון

ביי

פורסם

קודם כל לא נראה לי שזו בעיה ב AGP ולכן זה שייך לפרום גרפיקה ותלת מימד. שם יוכלו לעזור לך הרבה יותר טוב.

דבר שני, בד"כ בעיות כאלו נוצרות בגלל חוסר בזכרון, או התקנת דרייברים לא תקינה.

פורסם

בMX ידוע שיש בעיות כאלה כי למשל בדמו של UNREAL TOUNAMENT 2003 הייתה בעיה בטקסטורות.

יכול להיות שהמצב דורש החלפה מכיוון שגם לי היו בעיות דומות עם ה TI 4400 של והחליפו לי אותו אבל תנסה להחליף רק אחרי שניסית את כל שאר האופציות כי בד"כ עם היבואן לא אמין והחנות לא פועלת מהר זה יכול לקחת כמה שבועות.

פורסם

זה לא שזה אמור לקרות, אז קודם כל נלך צעד צעד לנסות לסדר את זה במקום "סתם" להחליף ;) (אלא אם כן זה מה שאתה רוצה).

התקנת detonator? (הדרייברים מwww.nvidia.com) אם לא, תוריד ותתקין.

עכשיו, אם זה לא בעיית תוכנה, אז זה יכול להיות או בעייה בAGP באמת או זה דומה מאוד לבעיות התחממות של הזיכרון/ליבה של הכרטיס מסך. לא עשית מן הסתם overclocking נכון?

כמו כן, איזה מערכת הפעלה יש לך?

פורסם

1. תענה על השאלות של Ewingum אם אתה רוצה שנעזור לך.

2. במקרה של החלפת הכרטיס עדיף וממולץ ללכת על 9000 פרו .

פורסם
  • מחבר

אתם לא מאמינים מה הייתה הבעיה ! כולה המפסל של החשמל שלי בקיר ! היה לו הארקה לו תקינה ! לא יאומן !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים