עבור לתוכן

[עזרה]צריך פירוט ומידע לגבי תוכנו של הדריבר מחברת ATI . :)

Featured Replies

פורסם

א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ?

ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 )

ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ??

ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. )

תודה . ובבקשה תנסו לענות לי ..

אייל .

נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה ... higthest

נ.ב קיבלתי 100 FPX ב- קאונטר סטרייק עם כל הפילטרים לאחר שבחתרתי תחת הקטגוריה More setting ב- open GL על - TRIPLE BUFERING

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם

א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ?

ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 )

ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ??

ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. )

תודה . ובבקשה תנסו לענות לי ..

אייל .

נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה ... higthest

נ.ב קיבלתי 100 FPX ב- קאונטר סטרייק עם כל הפילטרים לאחר שבחתרתי תחת הקטגוריה More setting ב- open GL על - TRIPLE BUFERING

א.אמרת הפעלת בדרייבר את X16 HQAF + וAA ועבד לך המשחק על 60 FPS. ומתי ששמת על איכות הכי הרבה זה עבד על 100 FPS. שמע שעשית על הכי איכות גם הAA עבד וגם הX16 עבד אבל בלי HQAF. הקיצר תעשה על הכי איכות זה מסדר אוטומטי.

ב.אתה לא רואה שינוי במשחק מתי ששמת על הכי איכות בדרייבר? לבין אם תבטל הכל בדרייבר? [אבל תבטל גם במשחק את הAA ואז תראה שינוי] תנסה ותגיד אם אתה רואה שינוי.

פורסם
  • מחבר

א.אמרת הפעלת בדרייבר את X16 HQAF + וAA ועבד לך המשחק על 60 FPS. ומתי ששמת על איכות הכי הרבה זה עבד על 100 FPS. שמע שעשית על הכי איכות גם הAA עבד וגם הX16 עבד אבל בלי HQAF. הקיצר תעשה על הכי איכות זה מסדר אוטומטי.

ב.אתה לא רואה שינוי במשחק מתי ששמת על הכי איכות בדרייבר? לבין אם תבטל הכל בדרייבר? [אבל תבטל גם במשחק את הAA ואז תראה שינוי] תנסה ותגיד אם אתה רואה שינוי.

או קיי ..

רוני , איך אני שם על האיכות הכי גבוהה ?

שנית , ההבדל היחידי הוא ברצפה ב- LONG (אם אתה מכיר .. ) שזה שמתי על QUALITY הכי גבוהה אז אני ראואה את ההבדדל ..

תגיד לי מה לשנותץ לאיכות הכי גבוהה

פורסם

אני יתן לך כמה תמונות.

1. איזה דרייבר יש לך?

2. תמונה ראשונה תעשה ככה כמו בתמונה וזה יתן לך הגדרות טובות מאוד של איכות. X16 AF . AA X4 . וכו..

3.בתמונה השניה אתה יכול לשחק בכל הגדרה בפני עצמה למשל להשאיר את AF על X16 ואת AA להוריד לX2 [על תשים X6 לא נותן כלום תכלס.] לכן אתה משחק לפי המשחק שאתה רוצה לשחק אם יש לך משחק לא כבד אז תשחק על ההגדרות כי טובות.אם יש משק כבד אז מוריד בעיקר מAF וAA.

4. בתמונה השלישית אתה יכול להגיע לכל הגדרה שנמצאת בתמונה השנייה בפני עצמה.

5. עצה שלי תעשה כמו בתמונה הראשונה ותמיד תשחק רק בAA ובAF . יש משחקים שאם אתה שם רק במשחק AAX4 אז רואים יותר חלק. ויש אם אתה שם גם בדרייבר וגם במשחק AAX4 רואים יותר חלק.

6. אני יכול לשים עוד תמונה אחת אז התמונה הרביעית היא משחק בלי AA מופעל ולכן אתה רואה מין מדרגות כאלה ולא חלק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני בבית אחי

אני רואה ששמתיאת הכל על ההכי גבוה ה ....

אממ אתה מראה לי פה בלי AF וכל אלה ...

אפשר לראות את אותה התמונה עם AF + HQAF X 16??

ותמונה מקאונטר ואמריקס ארמי שאני אוכל לזהות ?

ותודה גבר !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים