עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיס מסך בשביל 22 אינטש ומשחקים. pcie עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות לידטק 8800 עם 640 מ"ב אבל ליבואן נגמר וגם את הספרקל לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ, מה שנשאר זה כרטיסים ב 2,400 וצפונה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה על כרטיס מסך, 2000 עוד איכשהו הצלחתי להסתדר עם זה.

השאלה האם ללכת על 1950xt או pro או משהו כזה או בכלל לשנות כיוון למשהו אחר? ה 8800 הקטן יותר הוא לא ממש אופציה כי הוא עולה די הרבה ולא נראה לי שווה את המחיר שלו. אשמח לתגובות. ועל איזה 1950xt ללכת, חשבתי אולי על his כי מגיע עם קירור לעומת ה saphire שהקירור שלו מעט רועש בעבודה.

מפרט:

q6600

p965-ds3

ocz 600w

לא נראה לי שכחתי משהו קריטי. ומסך 22 אינטש, מסך עוד אין לי אז לא יודע איזו חברה אבל לא ממש קריטי :)

פורסם

8800GTS 640MB, או HD2900XT, יתמודדו יופי עם הרזולוציה שלו.

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת ותציין בה שהכרטיס מיועד ל - PCI-E.

תוסיף מפרט להודעה הראשית.

פורסם
  • מחבר

.אבל זה מה שכתבתי :) שה 8800 640 מתחיל מ 2,400 שזה הרבה מעבר למה שתיכננתי להוציא

אני בודק אולי אני אקנה בינתיים 1950xt עד נובמבר שיצא הדור הבא. דיברתי היום עם כמה חנויות שכולן קיבלו היום טלפון מהיבואן ועומדת להיות בעיה עם ה 8800 640 על כל דגמיו בזמן בקרוב, וסיכוי טוב שלא יקבלו עוד משלוחים לדגמים הזולים מה שהופך את ה gtx לברירה הבאה. פשוט ה 2900xt אוכל בביקורות די חרא ומבאס לקנות כרטיס ב 2000 שקל שהוא לא משהו.

ממה שהבנתי מדיונים קודמים אין הבדלים עקרוניים בין הכרטיסים של ה 8800 640 אלא בעיקר המותג. האסוס עולה 2400 ואילו ה bfg 2,240

הלידטק עולה 2000 ואילו האלבטרון עולה 2,240 כמו ה bfg. במידה והלידטק לא במלאי מה שכנראה הכיוון. ה bfg הוא אופציה טובה או שעדיף לקנות איזה

HIS PCI-EX RADEON X1950XT IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL- ב 1300 ש"ח או

Gecube PCIe X1950XT 512mb, RV580+(90nm) Core Frequency 628MHz , 512MB Memory GDDR3, 256-bit (512-bit Internal Ring Bus),Dual DVI (Double Dual-link) + HDTV + D-sub + HDCP + HDMI compatible,DVI to VGA Dongle .HDCP

ב 1,400 ?

דווקא אני זוכר דברים טובים על bfg הבאסה היחידה שהוא נמצא בפנדה ורציתי מפלונטר/זיגזג או משהו כאן קרוב ואמין. דעתכם :)

פורסם
  • מחבר

את הלידטק אני מחפש,אבל גם לחנות שנתת אין אותו במלאי וליבואן אין אותו במלאי והוא לא מתכוון לייבא בזמן הקרוב.

אז הדילמה זה BFG ב 2200 או 1950XT ב 1300 של HIS אם יש בכלל או 1950XT של ספייר ולהחליף את הקירור לפאסיבי של AC, אומנם חוסם אופציה של OC.

אשמח לדעתכם.

או לעוד חנויות שיכול להיות להם במלאי.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם IQPC ומחר בתקווה יהיה להם את הספרקל 640 מ"ב. 2000 וקצת שקלים, לא זוכר בדיוק.

מחר מקווה שיהיה אצלי. השאלה אם לא עדיף את הלידטק ב 2000 (למרות שהבנתי שהספרקל סבבה, אבל אולי מבחינת רעש וכו')

ואולי שווה להוסיף 200 שקל בשביל ה bfg oc . למרות שאת ה oc אני יכול לעשות לבד. אבל רק קירור יותר טוב כבר שווה 200 ש"ח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.