פורסם 2007 ביולי 2218 שנים היי אני כבר הרבה זמן מתעניין בקירור מיםכרגע אני עם BT VX הוא עושה את העבודה טוב מאד,אני מעוניין לדחוף עוד קדימה המעלות במנוחה בערך 40-45 במאמץ אני על 60-65מעבד E6400 באס 425לגבי קירור מים,יש לי משאבה ויש לי רדיאטור,עקרונית אני צריך רק בלוק למעבד,חשבתי על עוד רעיון כדי לקרר ממש את המים,יש לי בבית מיני בר כזה של מים קרים וחמים ולא משתמשים בו כי המים החמים בו לא עובדים,אני יכול לפרק אותו ושהוא יקרר את המים,ואז זה יהיה ממש קר.השאלה שלי א.איזה בלוק אני צריך לכזה דבראני מעוניין להגיע למעלות ממש ממש נמוכות 20 ומטה אחרת אין לי טעם אני ישאר עם הקירור אוויר בנתיים,כדי להגיע לכאלה מעלות אני צריך לעשות משהו מיוחד?בלוק מיוחד או משהו אגב לא תהיה בעיה של נוזלים בכאלה מעלות?אשמח לשמוע חוות דעות...
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים לא יודע איך זה הולך הקירור, אבל שמעתי שאי אפשר לרדת מתחת לטמפ' של החדר.בכל מקרה מה המעלות שלך עם ה BT שהוא לא טוב?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים בקירור אויר ובקירור מים "סטנדרטי א"א להוריד אל מתחת טמפ' החדר.בקירור מים, עם פעולה "אקטיבית" של הקירור, בטח שאפשר.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר ברור,אני מתכוון שיהיה מקרר כמו שכתבתי למעלה.על איזה בלוק הייתם ממליצים? טווח של 250 ש"ח לא משנה לי להביא מח"ול יש לי מישהו שמגיע בזמן הקרוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.