עבור לתוכן

שאלות

Featured Replies

פורסם

מה היתרונות של Leadtek K7NCR18D על MSI 333?

ומה עדיף מבחינת מהירות זכרון 256 בבאס מהיר או 512 בבאס איטי יותר , בהנחה שלא אכפת לי להוסיף את ה 200-300 שקל הפרש במחיר?

פורסם

הלידטק עדיף על ה KT333 של MSI מכיוון שהוא מבוסס על ה ה nForce 2 היותר מתקדם .

בנוגע לשאלה על הזכרון ... תן עוד פרטים עם איזה מעבד אתה מתכוון לעבוד, כמו כן האם מתוכנן OC ... וא נוכל לייעץ אילו זכרונות לקחת.

(בהנחה שאתה מדבר על 266MHZ לעומת 400MHZ)

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מתכנן OC

אני מתכנן על AMD 1700

אני עדיין שוקל את עניין הזכרונות, איזה עדיף מבחינת מהירות של מחשב- אני מתכנן להעמיס עליו אפליקציות.

אולי יש לך המלצה לכרטיס מסך זול - לא אכפת לי האיכות כיוון שאני לא מתכנן לשחק במחשב.

תודה

פורסם

משהו זול, או שתקנה לוח עם כרטיס מסך O\B רק אם לא אכפת לך מבזבוז של זיכרון פנימי, אם יש לך קצת יותר כסף מזה, קנה משהו בסגנון של R9000 העולה כ400 שקל

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה

מה היתרונות של מארז מידי על מיני? ואיזה עדיף ?

פורסם

אין צורך בזכרונות מהירים בקונפיגורציה הזו אם לא מתוכנן OC.

פורסם
  • מחבר

היי

אני אשמח אם תפרט קצתץ

למה עדיף זכרון איטי בתצורה הזו ?

האם עדיף יותר זכרון במהירות איטית או פחות במהירות גבוהה?

ומה ההבדל ביין מארז מידי למיני ?

פורסם

1. ההבדלים במארזים הם בגודל(אל תשאל אותי במדויק)

2. תראה, רוב המעבדים של AMD עובדים ב266 הר"צ עכשיו בוא ניקח לדוגמא מעבד שעובד בדיפולט שלו- 133*2= 266- זה מספר ההמגרהצים שהזיכרון צריך לספק, עכשיו בוא נגיד העלת את הFSB ל166, כלומר 166*2= 333, זיכרון שעובד ב266 הר"צ לא יעמוד בעומס ובגללו אתה לא תוכל לבצע אוברקלוק, עכשיו הזיכרונות של ה333 הר"צ ושל ה400 הר"צ בנוים בעיקר לאוברקלוק, כי אם המחשב לא עבר אוברקלוק אז גם ככה המעבד מגביל את הזיכרונות לכולה 266 הר"צ....ואתה נשמע כמו אחד שלא מתכנן אוברקלוק לכן 266 הר"צ בהחלט יספיקו לך(מקווה השהבנת משהו מההסבר שלי)

פורסם

אז רגע, נגיד אני מתכוון לקנות amd 2600 333 אז לפי מה שאתה אומר אין למה לקנות זיכרון מהיר יותר מ 266 ?

כל זאת בהנחה שאני לא עושה OC.

פורסם

AXP 2600 עובד בבאס של 333 אז עדיף שתתאים זכרונות (Pc2700 ... )

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין החברות השונותת או שלקחת את הזול יותר ?

תודה

פורסם

זה תלוי...

אם אתה עושה OC אז זה כן משנה ... אם לא OEM אפילו אמור להספיק לך (אבל עדיף חברה עם שם ...)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים