פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אל תיקח את המעבד הזה...כדאי לך לקחת את E6750, יותר זול, יותר קריר ומביא יותר ביצועים (ישנה קניה קבוצתית אם אתה רוצה).אני לא מבין גם למה לך הזיכרונות האלו.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים PLEASE DONT לך על המרובע, תעשה לו קצת אוברקלוק, והוא ישתווה ל-E6750 עריכה : אופס, חשבתי שאתם מדברים על מעבד אחר : הייתי בטוח שהוא הולך על ה-Q6600...
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אל תקנה את הVANTEC!גם הליברטי וגם הEARTHWATT הרבה הרבה יותר טובים ממנוושניהם יחזיקו מצויין את המערכת שלךהם טובים יותר, אבל למה אתה אומר הרבה הרבה יותר ? הונטק גם כן ספק איכותי ומומלץ.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר אל תיקח את המעבד הזה...כדאי לך לקחת את E6750, יותר זול, יותר קריר ומביא יותר ביצועים (ישנה קניה קבוצתית אם אתה רוצה).אני לא מבין גם למה לך הזיכרונות האלו.דבר ראשון, אני החל מעוד יומיים לא גר בארץ. אני עובר לארה"ב.ששם המחירים טיפה שונים.המעבד עולה לי טיפה יותר מ900 שקל. והמעבד שהצעת עולה 100 דולר יותר. רק בארץ המחירים טיפה הפוכים, מעבד יותר טוב - עולה פחות =/הזכרונות עולים סביבות ה350.ובנוסף לזה, אתה מוזמן להציע זכרונות אחרים אם אתה חושב שהם יותר טובים.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים ואין לך מושג אם הוא עומד בו בכלל, הוא יכול להיות ברמה של ג'נריהספק הזה מיוצר ע"י VANTEC בעצמם, לא בדיוק מעצמה בתחום הספקיםוהוא נורא ישן, גם מבחינת חיבורים וגם יכול להיות שהיעילות בו היא 60% או פחות(בכוונה נתתי את הPOWERSTREAM כדוגמה לספק מהתקופה ההיא בגלל שהיעילות המקסימלית שלו היא 63% והוא היה אחד הטובים לתקופתו)וכמובן שאין שום ביקורת נורמלית על הספק הזהוגם אם תחפש טוב, לא תמצא שום פורום נורמלי שממליץ על הספק הזה (לפחות לא בזמן האחרון, אולי המלצות מ 2004)אין שום סיבה להעדיף ספק כזה על פני HEC או FSP שעולים פחות(אפילו להפך, יש הרבה סיבות להעדיף אותם על פניו)
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אז כמו שאמרתי, ENERMAX LIBERTY 400W RULEzz אין ספקי כוח שיכולים להתחרות בספק המשתלם הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.