עבור לתוכן

אני חושב שאני מוותר על קנית 9500PRO מה אתם אומרים???

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????

פורסם

שאתה טיפש, מה אתה רוצה שנגיד... זה כרטיס ממש שווה וכדאי.

פורסם

גם לדעתי.

פורסם
  • מחבר

גרים תודה רבה לך באמת על היחס המלבב שלך אבל היית יכול להשתמש קצת במלים יותר נחמדות אני לא ילד מובן?? בסך הכל רציתי דעה מעוד אנשים זה הכל בשביל זה הפורום הזה קיים לא??? :AR15:

פורסם

אם אין תקציב אז בטח לא יעניין אותך לשמוע למה כן כדאי.

בכל מקרה הכרטיס שיש לך כיום הוא מספיק נחמד

אל תצטער

פורסם
  • מחבר

מיסטר ראז כרגע אין לי תקציב אבל יהיה מתישהו בקרוב אני מקווה שפוך את המידע!!! :hi:

פורסם

היה לי MX 440 והחלפתי ל9500 פרו

במשחקים הכרטיס עובד נפלא אבל גם MX 440 עבד מעולה

מעבר למשחקים תצוגת המסך זהה לחלוטין ככה שלא תרגיש שום הבדל

עכשיו נשאלת השאלה אם שווה להשקיע 1200 שקל

הכל תלוי ברמת השיגעון שלך כי הגיונית בטוח שלא שווה להשקיע

פורסם

לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????

כבר נמאס לי להמליץ על הכרטיס . בקיצר , זו החלטה שלך.

פורסם

היה לי MX 440 והחלפתי ל9500 פרו

במשחקים הכרטיס עובד נפלא אבל גם MX 440 עבד מעולה

מעבר למשחקים תצוגת המסך זהה לחלוטין ככה שלא תרגיש שום הבדל

עכשיו נשאלת השאלה אם שווה להשקיע 1200 שקל

הכל תלוי ברמת השיגעון שלך כי הגיונית בטוח שלא שווה להשקיע

נכון.... ::) סתם מוכרים את הכרטיס יקר...שני הכרטיסים ממש זההים מבחינת ביצועים...או דרך אגב, ראית את זה פעם?!!?!?!??

http://www.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-02.html

תגיד אתה בסדר?! איך הגעת לזה שאיכות התמונה, ומהירות הביצועים אותו דבר בRADEON 9500 PRO וב GEFORCE 4MX 440...

הייתי מבין אותך אם היית מדבר על RADEON 9000 PRO אבל 9500?! זה רמה מעל ה GEFORCE 4TI 4400 ומגרד טיפה את ה 4600....בקיצר, תסתכל בטבלה שהבאתי לך ותראה.

פורסם

gal, ככל שזה נוגע לי (as far as it concerns me) אתה יכול גם ללכת ולקנות מחשב באייבורי מחשבים...

הכרטיס הוא כרטיס מדהים אשר מספק הרבה יותר ממחירו, אבל, כמובן, שמישהו שלא מבין במחשבים (N00B in the pro language) יסתבך אפילו עם הכרטיסים של nVIDIA...

פורסם

אבל הכרטיס שלו יחסית בסדר.כל עוד הוא לא רואה איטיות (שהאשמה בה היא באמת הכרטיס מסך) הוא לא חייב לשדרג סתם. אם אתה ממכורי ה1600X1200 עם AA אז זה הכרטיס בשבילך. אם לא, אתה יכול לשרוד עם הכרטיס שלך עד לדור הבא

פורסם

גרים תודה רבה לך באמת על היחס המלבב שלך אבל היית יכול להשתמש קצת במלים יותר נחמדות אני לא ילד מובן?? בסך הכל רציתי דעה מעוד אנשים זה הכל בשביל זה הפורום הזה קיים לא??? :AR15:

הכל מאהבה, לא ירדץתי עליך, פשוט ציינתי שזה לא ממש חכם לא להתייחס לכרטיס כאחד הטובים כיום.

פורסם

אבל הכרטיס שלו יחסית בסדר.כל עוד הוא לא רואה איטיות (שהאשמה בה היא באמת הכרטיס מסך) הוא לא חייב לשדרג סתם. אם אתה ממכורי ה1600X1200 עם AA אז זה הכרטיס בשבילך. אם לא, אתה יכול לשרוד עם הכרטיס שלך עד לדור הבא

ה GFMX כבר עבר זמנו ( שלא היה ארוך בכלל ) ואפילו לא תומך ב DX8, אז אם אתה מדבר על חודשיים, אז הוא יחזיק ... ::)

פורסם

נכון.... ::) סתם מוכרים את הכרטיס יקר...שני הכרטיסים ממש זההים מבחינת ביצועים...או דרך אגב, ראית את זה פעם?!!?!?!??

http://www.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-02.html

תגיד אתה בסדר?! איך הגעת לזה שאיכות התמונה, ומהירות הביצועים אותו דבר בRADEON 9500 PRO וב GEFORCE 4MX 440...

הייתי מבין אותך אם היית מדבר על RADEON 9000 PRO אבל 9500?! זה רמה מעל ה GEFORCE 4TI 4400 ומגרד טיפה את ה 4600....בקיצר, תסתכל בטבלה שהבאתי לך ותראה.

אם אתה מאמין לטום , אז עשה טובה ואל תגיב !

פורסם

זה בשבילנו. אבל לא כל אדם חייב לשחק כל משחק ב1600X1200 עם AA והכל על מקסימום. יש עדיין אנשים שנהנים ממשחקים גם עם GF2MX ואפילו פחות. כל עוד הוא לא מרגיש שזה מספק אותו הוא לא צריך לשדרג (עוד עם מחסור מזומנים) רק כדי להגיד: "הי, לי יש כרטיס מסך טוב" כי אולי מתי שהוא באמת יצטרך את תוספת הכרטיס מסך, כמו למשל כש512 זכרון יהיה צוואר הבקבוק, ואז כבר לא יהיה את הכסף או את הסכמה לשדרג שוב.

אבל כמובן אם הוא רוצה הכל, זה הכרטיס בשבילו. למרות שמי שהיה בפורומים כאן כאשר הGF4MX ידע שבתקופתו השתלם יותר לקחת את הרדאון 8500LE או הGF3TI200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים