עבור לתוכן

איך אני מפסיק את האימיילים שלא מפסיקים להגיע לתיבה שלי?

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם.

אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי יגיעו לג'ימייל?

תודה רבה, תום.

פורסם

תנסה אולי בגדרות של החשבון שלך.

פורסם

(הועבר ל"כללי" לא הכי קשור לרשתות)

אני לא מבין מה הבעיה

תפתח איזשהו ג'ימייל וזהו, תשתמש בו במקום בהוטממייל

זה בכלל לא קשור למסנג'ר שלך, אתה לא חייב לבדוק את המיילים שמגיעים לחשבון הדואר שאיתו נרשמת למסנג'ר.

גם לי יש מסנג'ר על חשבון הוטמייל ישן, אבל אני כבר שנים לא בדקתי את המייל הזה, ומשתמש בג'ימייל ביום יום.

פורסם

יש חברות שמספקות לך אימייל באופן קבוע שנותנות לך את האפשרות לבטל את השירות שלהם

בכל מייל מצורך לינק כלשהו וכתוב אם ברצונך להפסיק את השירות לחץ על הלינק....

תחפש אם יש את זה במיילים שאתה מקבל

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

כל הזמן מופיעה יש לך 4 מיילים חדשים ואחרי שבוע זה 15 ואני לא יכול לחיות ככה, אני חייב לרוקן, אני אמצא איזשהו פתרון.

פורסם

מה אכפת לך שיהיה רשום גם שיש 100 אלף הודעות??? :nixweiss:

אתה כללל כךךך מתפתה ללחוץ על הכפתור של ההודעות הזה?.... אל תדאג אף אחת לא תחפש אותך שם... :P

פורסם

תבטל באפשרויות של המסנג'ר שלא יתריע על הודעות דואר אלקטרוני חדשות וזה הכל, זה יפסיק להציק לך.

פורסם
  • מחבר

איפה האפשרות הזאת?

פורסם

תחפש באפשרויות של המסנג'ר, זה לא עד כדי כך קשה למצוא,

לאן הגענו שבן אדם שואל בפורום "איפה זה" במקום לפתוח ולחפש.. זה לא שהמסנג'ר לא מותקן אצלך, שיא עצלנות חדש ? :)

רמז: זה תחת Alerts & Sounds

פורסם
  • מחבר

פשוט הורדתי קודם קובץ גדול (180MB) במהירות של 25KBPS ולא רציתי שזה ייתקע והייתי בודק את האפשרות אחר כך.

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים