פורסם 2007 ביולי 2118 שנים יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דברואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך.כרטיס של ספייר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים כי זו ברירת המחדל של הכרטיס בהגדרות 2Dכשתפעיל אפליקציית תלת-מימד (3D) המהירות תשתנה בהתאם.בודקים מהירות במשחקים ,לא בדסקטופ.אתם יכולים להיות רגועים.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דברגם כאשר הפעלתי 3D המהירות נשארה נמוכה, כמו שציינתי קודם.אולי יש מקום שבו אפשר לקרוא על התופעה של ירידת קלוקים ב 2D?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דברואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך.כרטיס של ספייר.קודם כל הטמפ' שלך יחסית גבוהה .דבר שני,איך בדקת שבמשחק כבד (זה לא משנה גם אם תריץ משחק קליל) המהירות נשארת אותו הדבר?כאשר אתה מפעיל ATITOOL המהירות עוברת אוטומטית לברירת המחדל (מהירות 3D)אם אתה רוצה לבדוק גם במהלך משחק אז תוריד את ה RIVA TUNER ותקבל אינפורמציה רטרואקטיבית (תמונה מס' 2)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר בקשר למהירויות תודה.בקשר לטמפ' ה59 הם במנוחה, במאמץ הגעתי גם למעל 90.מדובר במארז P150, מה אפשר לעשות שיוריד את הטמפ' בהרבה?(האם טמפ' של המעבד 45 היא סבירה במנוחה וכמה הוא מגיע במאמץ?)
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים הכי מומלץ זה להחליף את הקירור לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 שווה כל שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.