עבור לתוכן

האם אפשר לקדוח חור קטן במיכל הדיו ולמלא אותו בדיו זול שאני קונה?

Featured Replies

פורסם

יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה?

תודה לכל העונים.

פורסם

אני לא בטוח שאפשר להשתמש בכל דיו.

סביר להניח שיש תכונות מסויימות כגון סמיכות\צמיגות וכו' שצריכות להתאים לראש ההזרקה.

פורסם

יש ערכות שנמכרות עם דיו ומזרקים למילוי מחדש.

חפש בגוגל זאפ וכו'

פורסם

למה לקדוח?

אני יודע לפחות שב hp יש חור שהוא פשוט מוסתר מאחורי המדבקה שיש למעלה ומשם ממלאים עם מזרק. בדרך כלל עם ערכות מיוחדות.

תבדוק אולי גם במיכל של הBROTHER יש חור ..תסיר את המדבקה.

פורסם

לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

תשובה יותר מעמיקה...

פורסם

מלכלך לא תמיד ממלא עד הסוף משפריץ וכו'

פורסם

האמת גם אני ממש לא ממליץ. ניסיתי כבר כמה פעמים עם ערכות מוכנות. לא שווה .

הדיו מעפן, מלכלך את הדפים בקיצור ממש לא שווה.

מכיר את המשפט קנית בזול שילמת ביוקר? או איך שלא אומרים את זה..

פורסם
  • מחבר

עדיף ללכת על דיו תחליפי?

פורסם

עדיף לקנות לייזר0חסכוני אין דיו שיכול להתייבש(הדיו כבר יבש) מספיק לים של הדפסות לא צריך לעשות ניקוי ראשים.

מהניסיון שלי עם מדפסות ואחרי שנשבר לי לקנות סטי דיו במחיר מדפסת וחצי קנה תחליפי אבל תקנה תחליפי איכותי-חלק מהם נמרחים ולא מתייבשים מהר.

לגבי דיו צבעוני לרוב המקורי עדיף-הייתה כתבה בYNET שהם השוו בין תחליפיים למקורים-תחפש.

פורסם

עדיף לקנות מקורי,אם לא מקורי אז חלופי,ברגע שאתה מזריק הוואקום שהיה במחסנית נעלם ופוגם בה.

פורסם
  • מחבר

מקורי עלה 130 שח. תחליפי עולה 50 שח. ובקבוק עולה 100 שח ל3 מילוייים כך שזה יוצא 33 שח. למה צריך וואקום? צריך כח משיכה וזה. זה כמו עט כדורי.

פורסם

אתה מוזמן להיות שפן ניסיון של המוצר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני מוזמן. לא בשביל זה פתחתי תארד. אני רוצה לדעת אם מישהו עשה את זה כבר?

פורסם

בלי קשר,אפשר למצוא סמל קצת יותר יפה לטויוטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים