פורסם 2007 ביולי 2118 שנים יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה?תודה לכל העונים.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אני לא בטוח שאפשר להשתמש בכל דיו.סביר להניח שיש תכונות מסויימות כגון סמיכות\צמיגות וכו' שצריכות להתאים לראש ההזרקה.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים למה לקדוח?אני יודע לפחות שב hp יש חור שהוא פשוט מוסתר מאחורי המדבקה שיש למעלה ומשם ממלאים עם מזרק. בדרך כלל עם ערכות מיוחדות.תבדוק אולי גם במיכל של הBROTHER יש חור ..תסיר את המדבקה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים האמת גם אני ממש לא ממליץ. ניסיתי כבר כמה פעמים עם ערכות מוכנות. לא שווה .הדיו מעפן, מלכלך את הדפים בקיצור ממש לא שווה. מכיר את המשפט קנית בזול שילמת ביוקר? או איך שלא אומרים את זה..
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים עדיף לקנות לייזר0חסכוני אין דיו שיכול להתייבש(הדיו כבר יבש) מספיק לים של הדפסות לא צריך לעשות ניקוי ראשים.מהניסיון שלי עם מדפסות ואחרי שנשבר לי לקנות סטי דיו במחיר מדפסת וחצי קנה תחליפי אבל תקנה תחליפי איכותי-חלק מהם נמרחים ולא מתייבשים מהר. לגבי דיו צבעוני לרוב המקורי עדיף-הייתה כתבה בYNET שהם השוו בין תחליפיים למקורים-תחפש.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים עדיף לקנות מקורי,אם לא מקורי אז חלופי,ברגע שאתה מזריק הוואקום שהיה במחסנית נעלם ופוגם בה.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר מקורי עלה 130 שח. תחליפי עולה 50 שח. ובקבוק עולה 100 שח ל3 מילוייים כך שזה יוצא 33 שח. למה צריך וואקום? צריך כח משיכה וזה. זה כמו עט כדורי.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר אני יודע שאני מוזמן. לא בשביל זה פתחתי תארד. אני רוצה לדעת אם מישהו עשה את זה כבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.