עבור לתוכן

מפרט כללי בתקציב של 2500-300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש מצב, כי אחרי הכל הוא אמר שהמחשב הוא לא למשחקים. נראה שהוא לא הולך להגיב בו עוד, בכלל. אז אני יכול לומר שעדיף AMD. :-X

• תגובות 36
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה אינטל ?

פורסם
  • מחבר

nike למה לא ענית לי על השאלות ?

האמת שאני דיי סגור על AMD.

הבעיה היא לוח האם וכרטיס המסך

פורסם

ואני עדיין צודק, שאול. כאן כתוב VGA ובSpecifications (הלינק למעלה בדף) לא כתוב כלום אודות הדבר.

פורסם
  • מחבר

אז מה זה אומר ? יש כרטיס מסך או אין ?

פורסם

1. ללדטק דווקא יש כרטיס מסך מובנה, משום מה אבל לא כתוב עליו בפרטים של הלוח אבל כרטיס מסך מובנה 100% יש לו

2. נכון נתת לי קישור לאתר של ג'יגה בייט, אבל אם תשים לב, הלוח שנתת לי מבוסס על SIS651 ומה שאני שמתי לו זה SIS650GX

-------

לנושא, אם אתה רוצה מחשב כשרת, קח AMD בגלל שהסלרון הוא דיי מסורס(חשבתי שהמחשב מיועד לעבודה משרדית)

פורסם
  • מחבר

מה לגבי השאלות על הזכרון וקירור המעבד ?

והצורב שציינתם יש לו זכרון באפר ?

פורסם

1. עם המעבד אמור לבוא מאורר ג'נרי, זה אמור להספיק למי שלא עושה אוברקלוק אבל אם אתה חושש מבעיות אמינות קח וולקנו 7+ שעולה גרושים בימינו

2. זיכרון, אמור להספיק לך זיכרון 266 הר"צ, אבל אם תרצה לעשות אוברקלוק עתידי, אז כדאי לך לקחת זיכרון 333 הר"צ, ההבדל במחירים הוא כ80 שקל

3. באמת שלא יודע, אבל בגלל המחיר הלא גבוהה במיוחד, אני משער שלא

פורסם

שאלות לגבי זיכרון וקירור מעבד? הבעיה היא לוח-אם וכרטיס מסך? אחי, ידעתי שאתה מרחף. אני אנסה להסביר הכל.

אני נתתי לך מפרט כבר, הוא בעמוד הראשון אם אני לא טועה והוא המושלם. הלוח שחברנו שאול הביא הוא מבוסס Intel, אם תרצה אז סבבה, אבל הלוח לא תחת המלצתי. באותו נושא, שאול, אתה לא יכול לדעת זאת בבטחה. אני מכריז על שויון בויכוח שלנו, למרות שאני יותר איתך. שוב, 20 שקל? אז הכרטיס מסך הוא בטח איזה Rage ישן מבית ATi. אני בעד המפרט שהבאתי, והלוח של Leadtek לוקח פה את כל הקופה. אחרי הכל, מבחינת מחירים יוצא שהAMD יותר זול מהIntel. במקום לוח ב400 ומעבד ב1200, אנחנו לוקחים לוח ב900 ומעבד ב400. חוסכים 300שקלים~.

שאול, חבוב.

1) יש מצב שיש להם שגיאה מסוימת באתר, אבל אתה לא חושב שהיה יותר הגיוני אם היה כתוב על כרטיס המסך? אני בטוח שלא היו שוכחים את הספסיפיקציה החשובה והעיקרית הזו, היא משנה את מחירו של הלוח דראסטית והיא הבולטת במעלות של הלוח. בכל זאת יש מצב שישנה טעות באתר, אבל לא כתוב שם כלום. אני יודע שכמעט וכל גרסא שניה של לוח של Leadtek היא של לוח עם כרטיס מסך מובנה.

2) שמתי לב להבדל בצ'יפים, אבל זהו בכל זאת הדגם של הלוח הקרוב ביותר שיכלתי להגיע. ראיתי גם 8SIML רגיל, וגם הוא לא היה טוב.

לא, הדברים לא מראים שאתה "נצחת", אלא על שויון בנינו, כפי שהזכרתי כבר. אם יש לך עוד טענות, את מוזמן להציג אותן.

פורסם
  • מחבר

nike מאיפה הבאת את המחירים האלו שבעמוד הראשון ?

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על הלוח הזה EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 הוא עולה 150 שקל פחות מהליטק היקר

פורסם

הלוח הזה הוא אחלה לוח, מעולה לאוברקלוק, אבל הוא עולה 150 שקל יותר מהלדטק ולא 150 שקל פחות

פורסם

אלו מאה שקלים הפרש ששוים לאוברקלוקרים כבדים. אם זה OC קטן ועד אפסי, אז קח את הLeadtek בלי לחשוב הרבה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC

אבל איזה לוח עדיף לדעתכם ולמה ? ה EPOX או ה LEEDTEK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים