עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לDual display

Featured Replies

פורסם

אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים)

שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה])

עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה

במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א, להגדיר מאיזה צד של המסך הראשי "יעבור" העכבר) ושיהיה העתק מוחלט של שורת ההתחלת בתצוגה השניה (ולא רק הארכה של השורה המקורית, פשוט העתק מוחלט)

האם יש תוכנה/כל דבר אחר שמאפשר דבר כזה? או האם בגלל שאני עובד עם Omega drivers אכלתי אותה ? =S (לפני זה היה לי Nvidia Gforce 6800GT ואיתו הצלחתי להפעיל מצב דואל דיספליי כאשר תמונת שולחן העבודה ושורת ההתחל נמתחות מתצוגה אחת לשניה)

פורסם
  • מחבר

cmon mates" מישהו חייב לדעת :\ (ההודעה הגיע לעמוד שני)

פורסם

אתה אמור לדעת שהקפצה היא בניגוד לחוקי הפורום (בפעם הבאה תבקש אישור אם יש לך סיבה ממש טובה להקפיץ).

אתה מקבל אזהרה ראשונה ובשלישית תהיה בצרות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים