פורסם 2007 ביולי 2118 שנים התקנתי משחק ואני חושדת שהוא התקין לי על המחשב ללא ידיעתי את DX9כי עכשיו המחשב שלי הוא לא על WINDOWS AERO אלא על BASICוהאופציה לשנות ל AERO נעלמה לה...
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים תיכנס ל-RUN (בתוך עזרים), ותפעיל את התוכנית dxdiag.exe. שם היא תרשום לך איזו גירסה יש לך.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אין לי מושג... אולי תנסה להפעיל אותה מחדש (מקש ימני ->PERSONALIZE->ערכות נושא או משהו כזה, כבר תמצא את זה).
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים יכול להיות שלא עשית activation לוינדוס?אחרי שנשארים כמה ימים (לא סגור בדיוק כמה) ל-activation זה חוסם את ה-aero
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים תגיד גבר? אתה לא רואה שבחורה פתחה את התרד??ה AERO לא נעלם סתם...הוא נעלם מכמה סיבות1: כשרואים סרט בכל תוכנה שהיא לא מדיה פלייר2: כשהחויית מישמתמש משתנה ואז צריך לעשות ריענון3: מישהו משנה לבדפשוט להיכנס לערכות נושא ולשנות בחזרה ל AEROבמידה ואין את זה שם, אז לשנות ל "ערכת נושא ששונתה" בכל מקרה, את לא יכולה להתקין DX9 ולהעלים את זה.... זה חלק מויסטה
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים תנסי להתקין את הדריבר של כרטיס המסך מחדשאם הוא לא מזהה את כרטיס המסך הוא לא נותן את הארו בתור אפשרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.