עבור לתוכן

האם זה זמן טוב לקנות סלולרי או שכדאי לחכות?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום :screwy: ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה.

E65? W800?1

בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?

פורסם

K800....פשוט מכשיר מדהים..חוויה לחיים.

והאמת שאם אתה מתגייס זה קצת בעייתי...אני אישית כשהייתצי בטירונות אני זיינתי לפלאפון שלי את הצורה...אומנם ניסיתי לדאוג לו כמה שיותר,אבל זה פשוט לא עבד ככה. בכל זאת,יש המון רגעים שאני מצטער שלא היה לי איתי פלאפון עם מצלמה טובה,מהסיבה הפשוטה שבצבא אתה תחווה כלכך הרבה חוויות שונות ומיוחדות,שחלקן כן תרצה לזכור, ותכיר כלכך הרבה אנשים בתקופה קצרה,ותחליף כלכך הרבה אנשים במהלך השירות, שזה פשוט חבל"ז אם יש לך מצלמה לתעד את הכל.

לטעמי, SCREW דה צבא, קנה K800,תעשה ביטוח ואז הצבא ממש לא צריך להוות שיקול לגבי קניית מכשיר.

מצד שני, אפשר ואולי כדאי גם לחכות עוד קצת..אחרי הגיוס...ככה המחירים של המכשירים הנוכחיים ירדו, ומכשירים יותר טובים יגיעו...בכלל,צריך לחכות שהWIFI יהפוך לנפוץ במכשירים סלולאריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים