פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר אתה מתכנן יותר מדי :< פשוט תזרום עם זה, תראה לאן זה הולך, תמיד תזכור שיש את מרפי ככה שתצטרך לאלתר. כמו שמישהו כבר אמר פה, באמת להגיד לה OMFG I LAV U K ב"דייט" הראשון זה די דפוק. ד"א http://www.youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 במיוחד מ1:30 ברור אבל אני רוצה תמונה כללית... תן לי את הרשי תיבות שכתבת. הבנתי OH MY FUCKING GOOD I LAVE ? תודה, ניצן
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אתה ילד בן 14 מה אתה מחפש מסעדות יוקרה.. תעשה איתה סיבוב באיזה קניון לך איתה לאיזה גלידה בקטנה אל תהיה מבוגר ותלך למסעדה
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר אתה ילד בן 14 מה אתה מחפש מסעדות יוקרה.. תעשה איתה סיבוב באיזה קניון לך איתה לאיזה גלידה בקטנה אל תהיה מבוגר ותלך למסעדהארומה היא למסעדת יוקרה...האם המשפט הזה זה התקדמות?"חשבתי עליך אתמול בלילה... ושמחתי ששלחת לי הודעה :]"
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים תאמת, אתה חייב להרגיע, אתה מתכנן יותר מדי, פשוט תזרום עם זה. וחוץ מזה גםם ככה חוק מרפי ידפוק אותך (ישרפו את ארומה יום לפני או משו' בסגנון הזה)
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר תאמת, אתה חייב להרגיע, אתה מתכנן יותר מדי, פשוט תזרום עם זה. וחוץ מזה גםם ככה חוק מרפי ידפוק אותך (ישרפו את ארומה יום לפני או משו' בסגנון הזה)אם הקצב ששורפים אצלנו חנויות זה דיי צפוי ;Dטוב בכל מקרה תודה ושאלה אחרונה!מה זה?OMFG I LAV U K
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים בפירוש לשפה קצת יותר מובנת זה משהו כזה: Ohh My Fucking God I love you, OK. או שהבנתי לא נכון?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר בפירוש לשפה קצת יותר מובנת זה משהו כזה: Ohh My Fucking God I love you, OK. או שהבנתי לא נכון?הבנתי.זה נראה לכם התקדמות?"חשבתי עליך אתמול בלילה... ושמחתי ששלחת לי הודעה :]"אל תגידו עזוב אותי תענו לעניין.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים הבנתי.זה נראה לכם התקדמות?"חשבתי עליך אתמול בלילה... ושמחתי ששלחת לי הודעה :]"אל תגידו עזוב אותי תענו לעניין.זאת הולכת להיות החברה הראשונה שלך אה...."אתה רק צריך להרגע, ולא לדאוג כל-כך הרבה. בסדר?"בקצב הזה תוכל לפתוח בלוג...
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר זאת הולכת להיות החברה הראשונה שלך אה.... "אתה רק צריך להרגע, ולא לדאוג כל-כך הרבה. בסדר?" בקצב הזה תוכל לפתוח בלוג... דווקא שניה אני ירגע אל תדאג ;D בכל מקרה תודה לכולם
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים באמת שאני לא מבין מה הבעיה. תשתמש בשיטה של המאה ה-21. לפי השיטה של המאה ה-21 כל מה שצריך לעשות זה לשפוך ליטר וודקה לגרון של בחורה, לזיין אותה בשירותים/סמטה חשוכה והיא שלך. אה, אחרי שהיא תהיה שלך אל תשכח להתייחס אליה כמו אל סמרטוט או שהיא תעזוב אותך אחרי שבוע. בנות אוהבות כזה יחס. עובדה מבוססת על אלפי מקרים.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים כן .... נכון .... איפה בדיוק מוצאים כאלה ?באיזה עולם אתה חי ?אולי בעולם שלך אתה צריך לשכר מישהי למוות ולזיין אותה בסמטה , כדי שהיא תסתכל עליך .הנוער של היום נדפק לגמרי , מזדיינים בגילאים כל כך צעירים , בלי מודעות לכל ההשלכות של העניין הזה .הכל נהיה נגיש מדי , פתוח מדי , ביזיון .
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים כמעט כל בחורה כזאת. אתה באמת חושב שבחורות הולכות למועדון בשביל לרקוד? אולי בשנות ה-70. במאה ה-21 הן הולכות למועדון בידיעה שהן הולכות למצוץ למישהו בשירותים. בגלל זה הן נכנסות חופשי. עוד כוס במסיבה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אתם כל כך מכללים..זה ממש לא נכון ! לפחות איפה שאנ גר, למרות שלא הייתי אומר שאין דברים כאלא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.