עבור לתוכן

מחפש המלצה לכ.מסך לפנטיום 4 לא הכי חדש..

Featured Replies

פורסם

המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח).

1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל.

לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP.

עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\

אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל.

פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב :)

פורסם

חדש לחלוטין עם זיכרון 2700 וAGP וואללה תחזיר אותו דחוף עבדו עלייך חומרה ישנה בטירוף בטח סוקט 478

בכל מקרה כרטיס מסך תשיג את ה7300GT הוא בסביבות ה450 +-

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא עבד עליי אל תדאג,קיבלתי אותו מתנה אחריי שהוא ישב סגור בקרטון מאוקטובר 04'.

שמתי אותו בתור עמדת אינטרנט נוספת בבית,רק אמא שלי ואחי הקטן יישתמשו בו,בגלל אחי אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך,ל 7300GT אמרת? זאת האפשרות הכי טובה?

פורסם

המחשב שלך די איבד את כל ערכו מאז, הוא מאוד מאוד חלש במונחים של היום כך ש7300GT GDDR3 או 7600GS GDDR3 יהיו הבחירה הכי טובה, בכל זאת לא הייתי משקיע יותר מדי.

פורסם

אם לא אכפת לך או לאחיך לא לשחק באיזה 2-3 משחקים אז קח X800GTO, הכרטיס הכי חזק ל-AGP בתקציב הזה, אבל אם אתם רוצים לשחק בשתיים שלוש המשחקים האלה אז 7300GT או 7600GS

פורסם
  • מחבר

אוקיי,ובמידה שאני לא ייקח את ה X800GTO אז מי יותר חזק מבין השניים האחרים? (אני פשוט אחפש ביד שנייה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים