עבור לתוכן

1950PRO ב 780 או 1800XT ב-965?

Featured Replies

פורסם

דוגרי... לאן הגענו 7600GT הוא לא סוחב fear

לחבר שלי (לשעבר) היה לו 7600GS והוא הפעיל FEAR וזה עבד פחות או יותר חלק.

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואף מילה על הגדרות.

פורסם

לי יש 7600GT כבר שנה והאמת שזה לא כרטיס נפלא כמו שהביקורות אומרות, יש נכון במה שDENNIS אומר, את FEAR האמת הוא כן סוחב לי על הכי גבוה עם 4XAA+16XAF וכשאני אומר הכי גבוה אני מתכוון MAXIMUM ברזולוצייה 1024^768, יש איזורים עם 100FPS, הרוב על 55FPS וישנם כאלה על 31FPS עמוסי צללים, עם FEAR אין לו קושי מיוחד האמת.

עכשיו COMPANY OF HEROES הוא סוחב על גבוה וצללים בינוני עם 2XAA+8XAF יפה יפה מאוד, מה שאני מנסה לומר שאם אתה רוצה כל משחק על הכי גבוה, (מה שלא יקרה בעולם עם אף כרטיס בגלל שיש תמיד משחקים שיקודדו רע מאוד כגון DIRT,OVERLORD,LOST SHITTY PLANET), הX1950GT\PRO\XT הם בחירה מעולה בשבילך, אבל משום מה לא הייתי ממליץ לך על PRO במיוחד של SAPPHIRE מכיוון שאתה עלול להיתקל בבעיות חומרה רציניות, אני מדבר על כמה וכמה מקרים עם בעיות של הX1950PRO ע"י כמה משתמשים ואחד חבר שיש לי במסן מברטיניה שיש לו מסכים שחורים.

פורסם

לי יש 7600GT כבר שנה והאמת שזה לא כרטיס נפלא כמו שהביקורות אומרות, יש נכון במה שDENNIS אומר, את FEAR האמת הוא כן סוחב לי על הכי גבוה עם 4XAA+16XAF וכשאני אומר הכי גבוה אני מתכוון MAXIMUM ברזולוצייה 1024^768, יש איזורים עם 100FPS, הרוב על 55FPS וישנם כאלה על 31FPS עמוסי צללים, עם FEAR אין לו קושי מיוחד האמת.

עכשיו COMPANY OF HEROES הוא סוחב על גבוה וצללים בינוני עם 2XAA+8XAF יפה יפה מאוד, מה שאני מנסה לומר שאם אתה רוצה כל משחק על הכי גבוה, (מה שלא יקרה בעולם עם אף כרטיס בגלל שיש תמיד משחקים שיקודדו רע מאוד כגון DIRT,OVERLORD,LOST SHITTY PLANET), הX1950GT\PRO\XT הם בחירה מעולה בשבילך, אבל משום מה לא הייתי ממליץ לך על PRO במיוחד של SAPPHIRE מכיוון שאתה עלול להיתקל בבעיות חומרה רציניות, אני מדבר על כמה וכמה מקרים עם בעיות של הX1950PRO ע"י כמה משתמשים ואחד חבר שיש לי במסן מברטיניה שיש לו מסכים שחורים.

זה לא רק SAPPHIRE אבל לא חשוב.

פורסם

זה לא רק SAPPHIRE אבל לא חשוב.

כן רוני זה בעיה כללית בסטפינג מסוים של הכרטיס, זה די נכון כי אם מישהו ביקר פעם בפורמים של GURU3D, הייתה תקופה ואפילו עכשיו יש, שאנשים פשוט התלוננו על בעיות חומרתיות בX1950PRO, לרוב מסך שחור AA לא חלק, מעט מאוד פעמים ביצועים ירודים.

פורסם

כן רוני זה בעיה כללית בסטפינג מסוים של הכרטיס, זה די נכון כי אם מישהו ביקר פעם בפורמים של GURU3D, הייתה תקופה ואפילו עכשיו יש, שאנשים פשוט התלוננו על בעיות חומרתיות בX1950PRO, לרוב מסך שחור AA לא חלק, מעט מאוד פעמים ביצועים ירודים.

מעניין אם בXT או XTX גם יש בעיות כאלה. לכן אני לא לוקח סיכון.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהבדל המחיר לא מצדיק 1800XT אבל אם יש כ"כ אנשים שהתלוננו על בעיות חומרה עם 1950PRO אנ'לא יודע מה לקנות :s07:

פורסם

האמת היא שהבדל המחיר לא מצדיק 1800XT אבל אם יש כ"כ אנשים שהתלוננו על בעיות חומרה עם 1950PRO אנ'לא יודע מה לקנות :s07:

תראה הכרטיס מריץ משחקים חבל על הזמן אבל הAA לא הכי חלק . יש הרבה חברה שבכלל לא שמים לב אז אם לך גם לא מפריע אתה יכול לקנות אותו. אני פרסמתי אותו למכירה ואחד חושב אני רמאי חחחח הוא לא מבין שככה כל הכרטיסים של X1950 PRO .

ואני אישית אוהב חלק רצח מה לעשות ככה אני.

פורסם
  • מחבר

עם 6600LE אי אפשר לשים AA בשום משחק חדש אז אני לא ממש יודע מה זה חלק....

קרוב לוודאי שאני לא ישים לב אז כנראה זה 1950PRO בשבילי.

פורסם

עם 6600LE אי אפשר לשים AA בשום משחק חדש אז אני לא ממש יודע מה זה חלק....

קרוב לוודאי שאני לא ישים לב אז כנראה זה 1950PRO בשבילי.

ובמשחקים ישנים עובד הAA ב6600LE?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג :lol:

פורסם

אין לי מושג :lol:

אתה מסטול אחי אהה חח :lol::smile1::lol:. בטח אתה לא יודע מה זה AA בכלל. ל6600 צריך להיות לו AA למה ב6800 שהיה לי יש.

פורסם

FEAR זה משחק אחד וזה לא אינדיקציה כדי להגיד שהכרטיס לא סוחב כי הוא כן.

פורסם

נסה את COD 2, COJ, OBLIVION.

דיברתי על הגדרות גבוהות עם פילטרים, אל תנסה לעשות מ - 7600G כרטיס HIGH END כי הוא לא יותר מ - MID END החלש ביותר.

מתחתיו זה כבר LOW-END.

פורסם

נסה את COD 2, COJ, OBLIVION.

דיברתי על הגדרות גבוהות עם פילטרים, אל תנסה לעשות מ - 7600G כרטיס HIGH END כי הוא לא יותר מ - MID END החלש ביותר.

מתחתיו זה כבר LOW-END.

הוא מחפש כרטיס מסך לP4 אני לא מבין למה צריך להשקיע יותר מ 700 שקל למעבד כזה זבל עדיף ללכת על בטוח ולקנות משהו ברמה שלו ולא משהו שאחרי זה הוא יצטער עליו

P4 לא יוכל לנצל משהו מעל התחתית של הMIDRANGE אז כדאי ללכת על 76GT לא אמרתי שהוא HIGHEND אמרתי שהוא מספיק למפרט שלו והמפרט שלו ממש ENTERY LEVEL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים