עבור לתוכן

creative ZVM -הנגן הכי טוב בתחום המחירים??

Featured Replies

פורסם

נתחיל בזה שאתה טועה-

ממשק Drag&Drop של MTP הוא שברגע שאתה מחבר את המכשיר למחשב, מופיע לך לדוגמה "Zen Vision M" ב "מחשב שלי", ואפשר לגרור לשם קבצים כמו להארדיסק נייד.

במה זה שונה מהארדיסק נייד?

זה מקבל רק קבצי מדיה, ואם יש קבצים שדורשים המרה- זה מבצע אותה ביחד עם תהליך ההעברה. כשמו הוא, MTP= Media Transfer Protocol

למשתמשי ווינדוס זה נפלא, לכל השאר- לא.

ומה לגבי כונן נייד?

זו פונקציה נפרדת בנגנים של קריאטיב למשל, אבל כמובן שהיא קיימת.

לגבי מחירים- אז אתה גם לא מעודכן לגבי הסיבה למחירים, וואו...........

בכל הנוגע לארכוסים-

ה 604 הוא מכשיר במחיר מופקע, עם זה אין להתווכח.

ה 504 יקר בגלל סיבה נוספת- הוא מגיע בנפחי ענק של 80 או 160 ג'יגה, לכן הוא עולה כל כך הרבה יותר, זה לא רק העניין של המסך. זה והעובדה שהוא מסוגל לתת פלט ברזולוציה של DVD ועוד כמה תכונות שלא ניכנס אליהן כרגע.

ה AV500 עלה 300 שקלים בלבד יותר מה A2.

ולגבי ה ZVW- בזמנו הוא עלה בדיוק כמו ה A2 בארץ. ה A2 הוזל באופן דרסטי עקב רצון של באג ולמעשה כולם לחסל את כל המלאי. ותסתכל שהיום- קשה להשיג A2 בארץ. מחכים ל A3 שעומד להגיע ולהחליף אותו.

בנוגע לכל הבולשיט האקראי שכתבת על הגיל שלי, המנטליות שלי, האוכל שאמא שלי מכינה או משהו בסגנון-

"התקפה טובה היא ההגנה החזקה ביותר"

אני לא יודע אם אתה מנסה לחפות על דברים שאמרת קודם, או שיש לך סתם חיבה מוזרה לפלוט בולשיט אקראי- אבל כך או כך, זה לא בדיוק עובד.

אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך, ואף לכתוב מה שבא לך-

אבל עובדות הן עובדות, והעובדה היא שהמסך של ה A2 נחות משל רוב המכשירים האחרים בקטגוריה. זה הכל.

זו הייתה ההודעה האחרונה שלי בדיון, אתה מוזמן להגיב, אבל אני לא אגיב חזרה.

ספק אם אפילו אטרח לקרוא את התגובה שלך.

לילה טוב.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אע סתם הערה קטנה:

לא מצאתי שום אתר השוואות מחירים בארה"ב שמוכן לתת לי את המחיר של A2, והאתר היחיד שבכלל הסכים מבין כל האתרים שבדקתי, רשם לי מתחת לA2 בשורה של המחיר No Longer Available.

זה מעיד על משהו, לא? :/ בכל מקרה הדיון הזה חסר טעם, אני ופיקה המשכנו בו רק בשביל לנסות ולהפסיק את הפאנבויזם שרץ פה :S בכל מקום שבו שאלתי אמרו לי שאין עוררין על הZVM, ובגלל שאני לא מעוניין בPMP ויותר חשובה לי איכות הסאונד אז PMP זה לא המכשיר בשבילי, רק אתם קפצתם לי פה עם A2 כשאין שום קשר בין מה שחיפשתי לPMP בגודל של רכב מסחרי. :-\

קיצר בסופו של היום - כבר מזמן בחרתי את הZVM ונגמר הסיפור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים