עבור לתוכן

creative ZVM -הנגן הכי טוב בתחום המחירים??

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני קונה עוד היום נגן MP4, ב99.9% את הZVM שאני כבר ממש ממש ממש סגור עליו [בעיקר בגלל פוקט ופיקה007 מהפורומים, ומהREVIEWS, ובגלל שהוא זכה בפרס הנגן הכי טוב לשנת 2006], ואני רוצה לשמוע גם את דעתכם..!

האמת הZVM הוא הוא הנגן הכי משתלם וטוב למחיר שלו?

אני קונה אותו ב192$ בניו-אג

למי שראשי התיבות לא מדברים אליו:

Creative Zen Vision: M

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא הנגן המושלם ביותר בתקציב בכמה תנאים, 1, שהגודל (פיזית) מתאים לך. 2, שהממשק שלו נוח לך. 3, שאין לך צורך בעברית.

פורסם
  • מחבר

גודל לא מזיז לי-בכל מקרה אין תחלופה של 30GB קטנה יותר :) האייפוד רק הולך וגדל, עברית, מי לעזאזל שומע שירים בעברית בכל מקרה ? [ וגם אם כן - פשוט רושמים באנגלית ת'שמות שלהם, לא קריטי עשיתי את זה בתקופה שווינאמפ לא תמך בעברית, אם מישהו זוכר ;) ].

מה שמעניין אותי זה היכולת להציג סרטים על הTV [יציאה של AV שלא תהרוס את האיכות של הסרט(יש נגנים שלא מאפשרים להציג סרטים אם הם מעל לרז' הטבעית של המסך שלהם [שהיא נורא נמוכה]), איכות סאונד בראש ובראשונה כמובן, ונפח! יש לי המון סדרות, המון סרטים, המון המון המון שירים ואני מעריך איכות סאונד בצורה מטורפת......

את הממשק אני לא מכיר, אבל מעולם לא נתקלתי במכשיר שלא הסתדרתי איתו החל מהדיסקמנים של סדרת הWALKMAN של סוני שהממשק שלהם היה לא מובן בעליל ועד לMINIDISC של סוני [היו גם כל מיני MP3 מבוססי פלאש למיניהם של חברות לא מוכרות בעליל שנתקלתי בהם בדרך :) ] ובכל מקרה אני מניח שזו תהיה קפיצה לטובה בממשק מכל נגן אחר [אולי מלבד הMD של סוני] שהיה לי.

אז, עונה על הדרישות? התקציב שלי מראש היה עד 200$ גג. [ב10$ הנוספים אני הולך לקנות אביזרים עכשיו], יש מכשיר עדיף בתקציב המדובר?

פורסם

אם מה שהזכרתי מקודם לא מפריע לך, אז לך עליו בעיניים עצומות. נגן מדהים (ואני עוד בעלים של איפוד...) לי הפריע הנושאים שהעלתי מקודם.

הוא יכול לשדר לTV עד 640x480 לפי מה שהבנתי..

פורסם

קח בחשבון שהוא מסדר שירים לפי תגיות.

אם השירים שלך לא מתויגים נכון אתה צריך ליצור playlists.

פורסם
  • מחבר

720 * 576

אני אחייה עם הPLAYLISTS.

קצת מסבך לי את החיים כי אהבתי תיקיות אבל בימינו אין שום נגן איכותי שמחלק שירים לתיקיות

פורסם

האמת שאחרי שמתרגלים לתאגים זה הרבה יותר נוח ומסודר. מאז שאני משתמש באיטונס (שמסדר לפי תאגים) השירים שלי הרבה יותר מסודרים.

פורסם

קצת מסבך לי את החיים כי אהבתי תיקיות אבל בימינו אין שום נגן איכותי שמחלק שירים לתיקיות

כל הנגנים של iaudio וכל הנגנים שתומכים בROCKBOX לא נחשבים מבחינתך?

האמת שאחרי שמתרגלים לתאגים זה הרבה יותר נוח ומסודר. מאז שאני משתמש באיטונס (שמסדר לפי תאגים) השירים שלי הרבה יותר מסודרים.

הכל עניין של העדפה,

אני מסדר לפי תיקיות אבל דואג שלכל השירים שלי יהיו תאגים נכונים(אני מתחיל לחשוד שיש לי OCD :P).

בדרך כלל אנשים שהמוזיקה שלהם לא ממש מסודרת מההתחלה או שמשתמשים בנגן כמו WMP/איטונז יעדיפו תאגים.

פורסם
  • מחבר

שמע, הדרישות שלי לא תואמות לשום נגן אחר לדעתי.

אני רוצה 30GB+ שיציג וידאו כולל DIVX וXVID, מומלץ FLAC או AAC אבל לא חובה[אין בZVM], שהאיכות סאונד תהיה כמה שיותר טובה ושלא יגביל אותי לרז' של המסך של הנגן בסרטים [הZVM לא מגביל אותי לרז' של 320 על 268]

אז לא, לא מחשיב אותם כל כך :x

פורסם

לי זה נשמע כמו iaudio a2...

פורסם

הa2 לא גדול מידי, הוא יכול להיכנס לכיס ממוצע?

- ולגבי הסידור שירים. לפני שהיה לי איפוד הייתי משקיע מאוד בסידור לפי ג'אנר->אומן->אלבום. אבל עכשיו שאני משתמש בתאגים אני פשוט מוריד הכל לאותה תיקייה (במידה ואני לא מוריד אלבום שלם) זורק הכל לאיטונס ומסדר שם לפי תאגים.

פורסם
  • מחבר

ומה אני אעשה עם כל הגודל של הדבר הזה? לקחת לי MP4 וניפחת לי אותו לPMP

אתה לא חושב שאם הייתי רוצה PMP הייתי קונה אחד? ואם כבר אז בטח שלא את המקרר הזה. אמקור מוכרים דברים קומפקטיים יותר X:

פורסם

ולי A2 נשמע כמו............. טנק.

מה שכן, יש לו תמיכה בכל פורמט שקיים

אבל במוזיקה הוא קצת מעצבן- הבאס שלו מרוח. כמו בערך בכל נגן של iAudio חוץ מה X5 וה D2, והמסך שלו ביאס אותי בגדול. הצבעים לא משהו בכלל |:

בקיצור, בלי שום קשר לתכונות, במקרה הזה זה לא מתאים בגלל הגודל X:

פורסם

1nStall,

אני מסדר לפי שתי השיטות בגלל שאני לא אוהב להיות שבוי של תוכנה מסויימת.

J.Dog-Christ,

גודל לא מזיז לי

זאת לא אשמתי שאתה לא ממש סגור על עצמך...

Pika007,

לא נמאס לך מההנפצות על איכות הסאונד של כל נגן שלא מיוצר ע"י קריאטיב?

סתם לידע הכללי שלך, גם הZEN וגם הA2 מבוססים על אותה החומרה (TMS320 DM320).

פורסם

מה הקשר ל "כל נגן שלא מיוצר ע"י קריאטיב"?

אתה איכשהו ננעלת על זה שיש לי משהו עם קריאטיב.

אני אוהב את ה ZVM שלהם כי הוא הכי משתלם ביחס למחיר

-אבל לא שוכח בכל הזדמנות להזכיר שהוא לא בדיוק דק, בלשון המעטה.

לגבי ההודעה הספציפית הזו, ציינתי היטב- כל נגן של iAudio חוץ מה X5 ו D2

שעליהם אין לי תלונות בכלל.

יש עוד הרבה נגנים מצוינים בשוק, כמו ה M6, ה X20, הג'יגביט של טושיבה, ועוד.

אבל הכל תלוי בדרישות של המשתמש.

בקשר לאיכות הסאונד-

שמעתי ב D2, הבאס שלו נשמע לי מרוח, נקודה. אני גם לא היחיד שאומר את זה.

לא איכפת לי אם יושב בפנים אל גור קטן ושר את המילים של השירים שאני שם בנגן, מה ששמעתי זה מה ששמעתי, וזהו.

אם אתה טוען שאני פאנבוי של קריאטיב, אתה פאנבוי של iAudio באותה רמה, אם לא יותר.

ועכשיו רד לי מהגב בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים