עבור לתוכן

שדרוג לכרטיס מסך חדש AGP גג 550

Featured Replies

פורסם

עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS.

אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין.

תודה לעוזרים.

פורסם

7600GS SONIC אם חריגה קטנה של איזה 30-50 שקל.....

שווה מאוד זה כמו GS הרגיל רק אם זיכרון GDDR3 ו+OC קטן שPAILT הוסיף לו :yelclap:(הרגיל הוא אם GDDR2ובלי כמובן OC מהחברה)

פורסם
  • מחבר

אתה בבקשה יכול להביא לי קישור כי אני מצאתי את הכרטיס הזה רק ב-765 שקל.

פורסם

X800GTO של פאליט יהיה הבחירה הכי טובה (אלא אם כן אתה רוצה לשחק ב:DIRT,R6:VEGAS,SP:DA), צריך לדרוש שהוא יהיה 256BIT GDDR3.

ציין את המפרט שלך גם כן.

פורסם
  • מחבר

המפרט בצד ימין, ועד כמה הבדלי ביצועים יש ביניהם, אני מבין שה-X800 הכי חזק אבל בכמה.

ודרך אגב האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו ל-9800SE?

פורסם

אני חושב שלא, רק כרטיסים של SAPPHIRE אפשר היה לפתוח עד כמה שזכור לי.

אבל הוא אמור להיות טוב ב - OC.

אם אתה רוצה לשחק במשחקים שדורשים SM3 אז קח X1650PRO או 7600GS הכי זולים שתמצא (אם כי אני בספק שהם ייכנסו לתקציב מבלי לחרוג ב - 100 ש"ח לפחות, ה - SONIC של פאליט כמובן הכי מומלץ).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה ניראה לי שאני ילך על ה-X800.

האם הספק הזה יחזיק את הכרטיסים: TECHNO LC-B300ATX ניראה לי שהוא מוציא 15A בכבל של ה-12V

פורסם

כנראה שיחזיק אבל מומלץ להחליף אותו בשביל השקט הנפשי ולצורך שידרוגים.

ספק טוב וזול יעלה לך 170 ש"ח.

פורסם

אוקיי, תודה רבה ניראה לי שאני ילך על ה-X800.

האם הספק הזה יחזיק את הכרטיסים: TECHNO LC-B300ATX ניראה לי שהוא מוציא 15A בכבל של ה-12V

אם אתה מעוניין לשחק במשחק ספציפי ולא מעניין אותך משחקים חדשים אז זו בחירה נכונה.

אם לא, לדעתי זו טעות,ה7600GS עם DDR3 יכול עם OC קטן להגיע בקלות ל7600GT להתקרב לX800 ולהריץ משחקים חדשים בצורה חלקה על הגדרות בנוני-נמוך.

הX800 לא יכול להריץ את המשחקים החדשים בכלל, וזה מבאס.

פורסם

אבל הוא די רחוק מהתקציב שלו וזו בעיה.

פורסם

זה חדש לי :o

מעניין כמה יחידות יש להם שלא נתחיל להמליץ עליו כל כך הרבה ורק אחד שניים יוכלו אכן לקנות אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים