פורסם 2003 בפברואר 1922 שנים יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2003 בפברואר 1922 שנים אני לא בטוח אם זה יעזור אבל בעיקרון את כל השרותים שמופעלים ע"י WINDOWS ניתן לבטל (את ההפעלה שלהם) במסך של services.זה נמצא בכלי אדמיניסטרציה - או יותר פשוט תכתוב ב - RUN:SystemRoot%\system32\services.msc /s%שם אתה יכול להפסיק או להתחל כל שירות.מקווה שזה יעזור.
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים מחבר היסיתי את זה כבר אבל זה לא מופיע שם אבל תודה בכל זאת אולי יש עוד רעיונות ???
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים שלחתי בשבילך אימייל למיקרוסופט וענו לי Set the driver signing options to allow in the system's properties, andyou're all good...Jason
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים מחבר תודה רבה על זה ששלחת אי מייל הבעייה שכבר עשיתי את זה וזה לא עזר אוף.... זה מעצבן!!! אולי למישהו יש עוד רעיונות?!?!
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים כשאתה מתקין דריבר הוא נותן לך אזהרה שזה לא עם חתמינה דלגיטלית ושואל אותך אם להמשיך או לאאני לא מבין מה הבעיה פה
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר פה הבעייה!!!! כי כשאני מתקין DIRECTX הוא פשוט מפסיק את ההתקנה עם ההודעה והאפשרות היהחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ על CENCEL וכשאני לוחץ אז ההתקנה מפסיקה והוא אומר לי שכובץ דרוש לא הותקן!!!!!!בבקשה תעזרו לי!!!! בבקשה!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.