עבור לתוכן

בעיה במדפסת משולבת של BROTHER

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת משולבת של BROTHER דגם MFC-410CN.

חודש אחרי שנגמרה לי האחריות, המדפסת הפסיקה להדפיס צבעוני - זאת אומרת, הדפיסה רק שחור ובמקום כל הצבעים, רק הצהוב היה ניתן להדפסה.

התקשרתי לרשף (נותני האחריות) הם אמרו שנגמרה לי האחריות..דההה........ את זה ידעתי..., אבל נשמע להם שאו שהדיו נגמר (מה שלא נכון, כי קניתי דיו חדש ובדקתי אותו) או שנהרס ראש הדפסה, הם אמרו שלא שווה לתקן דבר כזה.

אז נכון, השתמשתי בדיו תחליפי מ TNG, אבל אני קונה מהם שנים, יש להם אחלה סחורה, היו כבר 4 מדפסות שקניתי רק דרכם ואף פעם לא היתה לי בעיה (גם במדפסת הזאת כבר החלפתי כמה פעמים דיו והכל היה בסדר).

השאלה שלי, האם באמת הלך ראש ההדפסה? מה אפשר לעשות? חבל לי לזרוק את המדפסת, היא עלתה 700 ש"ח לפני שנה וחצי והיא ממש במצב חדש...

עזרה בבקשה...

פורסם

לפעמים זה מה שקורה שמשתמשים בדיו חלופי,או שפשוט הדפסת יותר מידי וזה הספיק לראש הדפסה.

פורסם
  • מחבר

לפעמים זה מה שקורה שמשתמשים בדיו חלופי,או שפשוט הדפסת יותר מידי וזה הספיק לראש הדפסה.

אז לפי מה שאני מבין ממך שאין מה לעשות? הלכה המדפסת?

או שיש פתרון ואפשר להציל אותה מפח הזבל?

פורסם

תנסה אולי למצוא ראש הדפסה באיביי.

פורסם

כנראה הדיו התחליפי לא איכותי ולכן נסתם ראש הדיו שלך. אם אתה יכול להגיע את ראשי הדיו אז תנקה אותם עם אלכוהול(לא עם אציטון!!!!!!!)

אם אתה לא יכול להגיע אליהם מבלי לפרק את כל המדפסת אז כך דף, שפוך עליו אלכוהול במרכז, ותדפיס שוב ושוב עליו עד שהראשים יתנקו.

אם לא עשית ניקוי ראשים עד כה אז תעשה(תוכנתית).

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים